IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Joskus kun mua oikein masentaaMaanantai 25.01.2016 13:00

mä tykkään tehdä pitkän lenkin

ja siihen oikein tukevan solmun.

Edelliseen jatkoaKeskiviikko 13.01.2016 22:10

http://korva.kapsi.fi/pekka/

auh. Pekka Autiovuori. Toinen auh.

Unohdin sanoa, ettäLauantai 02.01.2016 00:59

Dark humor is like food.


Not everyone gets it.

Söin Mikki Hiiren korvanPerjantai 01.01.2016 22:19

No eipä ollut juuri vaikutusta. Jotain amfetamiinijohdannaista se oli, mutta joko otin niin vähän tai olen muutenkin niin sosiaalinen ja energinen... öhöm.

Sama juttu kuin aikanaan avaruuskeksien kanssa: silloinkin alkoi vain nukuttaa, eikä vaikutuksista tietoakaan. Käyttäisihän minä huumeita, mutta kun juhlien jälkeisestä rivakasta kävelystä bussipysäkille saa enemmän kiksejä.

Ensi kerralla ehkä vähän enemmän sitten.

Mikä ärsyttää (älähän huoli, pääsen kyllä asiaankin) on sellainen "hih hih, nyt meillä onkin tässä pussillinen huumeita, hih hih" pelleily. Vedä ne huumeesi ja sitten turpa kiinni. Ei mitään tuntikausien suunnittelua, mistä huumeita, missä salakuljetetaan juhliin, mitä kaikkea otetaan, hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi, onpa jännää. Ärsyttää myös alkoholinkäytössä, appelsiinimehuahan meillä tässä vaan, hih hih, "appelsiinimehua" ;). Jos juotte niin juotte, mutta mistä tuo ihmeen kähmäily tulee? Enkä ole katkera kun en ole piirrissä, ei mua piireissäkään kiinnosta muiden aineidenkäyttö tai omakaan kovin paljoa.

Tutkimukset jatkuvat, raportoin kun taas tiedän jotain uutta. Menschkurs kuittaa.

Huutoonne on vastattuPerjantai 25.12.2015 23:51

Setäni tarjosi käyttööni kulman maatilastaan kesäksi.

Nyt voi lopettaa sen huutamisen.

Oikeasti, sudet alkaa hermostua.

No huutakaa viel vähän, en mä oo päättäny, tuunko.

Olisin ihan huono toimittajaPerjantai 18.12.2015 21:38

Sanomalehdessä ilmastokokousuutisen yhteyteen oli kirjoitettu jotain että "pellin voi ruuanlaiton yhteydessä vuorata paksulla leivinpaperilla, näin säästyy about kaikkea, koska ruokahävikki pienenee ja samoin tiskaaminen on helpompaa".
Ai että oikein -paksua- leivinpaperia, onneksi leivinpaperin valmistus on täysin päästövapaata ja puiden kaataminen on ilmastokriisissä tosi fiksu veto. Lisäksi tämä lause oli (aivan oudosti keskellä muuta juttua) ammattikeittiöstä puhuttaessa, siellä nyt voidellaan vuuat ihan vuokarasvalla eikä todellakaan pelailla paperilla, eikä tämä vaikuta ei hävikkiin eikä pesuun.

Lopussa oli teineiltä (aikuiset on ihan samanlaisia, mutta kysely tapahtui kouluruokalassa) kysytty, että luopuisitteko liharuuista, korkeasta sisälämpötilasta vai lentämisestä ilmaston hyväksi.
-no enhän mä oikeestaan lihaa syö, et se
uudestaan ja udestaan sama mielipide kunnes
-apua, eiks kukaan sano lentäminen, ku mä pelkään sitä?

Jes, näin se planeetta pelastuu, kun lihakrantut taputtaa iyseään selkään ja lentämistä pelkäävä jättää lentämättä. Kunhan nyt ei mistään tartte luopua, niin tietty tehdään kaikki mikä voidaan.

[Ei aihetta]Maanantai 14.12.2015 21:30

www.eroakirkosta.fi
Vielä ehtii levittää joulumieltä.

Voihan vehnäleip... patonkiSunnuntai 15.11.2015 01:56

"A couple of hundred people in Paris died... a couple of thousand of people die of hunger everyday. But they are not white and not rich and we are used to this fact. If a bomb would go off in Munich I wouldn´t care much either, unless it causes the S-Bahn to be delayed, that would be bad.."

Jos minä olisin hallitus, ja haluaisin saada kansalaiset luopumaan yksityisyyden suojasta, tämmönen terrori-isku olis tosi näppärä. Mutta ei siinä vielä kaikki. Jos olisin terroristisolu, joka on soluttautunut valtion tarkkailuelimiin, tekisin tämmöisen terrori-iskun, että kansa on ihan innoissaan lisäämässä valvontaa, koska sillon mä saan myös ne kaikki tiedot. Ps. Tekisin sen myös terroristisoluna niin, että näyttäisi, kuin se olisi hallituksen inside job, jotta myös poliitikkoja pitää tietty valvoa, ja tarkasti.

Edit: Kirjoitin vähemmän salaliittosen myös:
Solidaarisuus ja lipun värien lisääminen facebook-kuvaan toki voi osoittaa julkista terrorisminvastustusta. Mikäli ihminen on vaikka kaikkea väkivaltaa vastaan, antaa mennä tämäkin kannanotto.
Kuitenkin mikäli kyseinen ihminen on esimerkiksi vastaanottokeskusten polttopullotuksen puolesta, ollaan ongelmallisemmassa tilanteessa. Jos oletamme, että lipun värit kertovat terrorismin vastustuksesta, tulee sellainen kuva, että henkilö on polttopullovastainen, mutta henkilö itse ei ehkä laskekkaan sitä terrorismiksi. Ehkä tiettyjä ihmisryhmiä kohtaan saa hyökätä, mutta täällä meillä meitä kohtaan ei saa.
Kun valkeat lähellä kuolee, se onkin huomionarvoinen juttu. Eikä siitä voida syyttää pelkästään mediaa: "tuhat kuoli keniassa tylsässä heimotappelussa" saa paljon vähemmän klikkauksia kuin "sata kuoli pariisissa terrori-iskussa". Koska silleen me ihmiset toimitaan, samannäköiset ja samoin toimivat ja maantieellisesti lähellä olevat merkitsee enennän, koska heihin on helpompi samaistua ja koska he osoitaa, että suhunkin voi sattua.
Mua ärsyttää, kun toisten kokema kärsimys ei saa yhtä paljon huomiota. Maailma on niin täynnä tuskaa, että eihän sitä kukaan kestä ajatella, mutta älkää nyt sitten ruvetko välittämään, kun jotain tapahtuu naapurissa.

Edit: Oho, huomasin, että aika moni on, jopa pitkän tauon jälkeen kirjautunut galleriaan, kirjoittaakseen jutun liittyen Pariisi-hässäköihin. Koska en ehkä stalkkaa just sua, laitahan kommentti tähän alle niin käyn lukemassa sun ajatuksen.

[Ei aihetta]Perjantai 04.09.2015 13:46

Kuvittelevatko maahanmuuttokriittiset, että jos me kaikki ollaan täällä tosi kurjia mamuja kohtaan, ei tueta niiden kotoutumista ja täällä elämistä, ne menee takaisin? Kuka nyt suomeen haluais tulla, täällä on niin kylmäkin... Eli toisin sanoen, tuskin me saadaan tarjottua niille täällä niin paskoja oloja, kuin mitä lähtöpaikassaaan oli, vaikka kuinka yritettäis.

Suomessa 10.8.-6.9.Tiistai 21.07.2015 20:51

Tuun sun uniin.