IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Suomessa 10.8.-6.9.Tiistai 21.07.2015 20:51

Tuun sun uniin.

Asperger \o/Keskiviikko 06.05.2015 12:59

Nyt voin aloittaa salakerhon perustamisen, otamme vielä maailman haltuumme.

Eiku ups, eihän sitä saanu kertoo.

TaskukellotyyppiLauantai 21.03.2015 09:39

Sen profiilissa on 110 henkilö listattu otsinkon "muutamia satunnaisia suosikkeja" alle. Listalla ei ole yhtä ainutta naista.

Soittakaa niitä läähätyspuhelujaMaanantai 09.02.2015 11:57

0408705885

Ennen kuin hankit vauvanKeskiviikko 03.09.2014 07:41

Suosittelen kaikille vauvan saaville seuraavaa:
Harjoituksen tulee kestää vähintään kaksi kuukautta. Voit varata vuorokaudesta 8h hälytysvapaata aikaa, jos olet töissä/koulussa. Yöllä et ole vapaalla. Harjoitusta tehostaaksesi suosittelen sinua pitämään kaiken aikaa mukanasi viiden kilon perunasäkkiä. Myös töissä/koulussa - sehän kulkee mukana näppärästi vaikka ergonomisessa (ei se vitun bb) kantorepussa.
Piilota ympäri kämppää eri aikoina hälyttämään asetettuja herätyskelloja. Aseta hälytyksiä myös puhelimeesi, etsi mahdollisimman monta hälkytintä käyttöösi. Hankkikaa vaikka kaveriporukalla kellokasa, ja jokainen voi vuorollaan harjoitella niillä vauva-arkea.
Kellon alkaessa hälyttää jätä kaikki ja juokse sen luo. Valitse niin korvia raastava hälytysääni, että sen jättäminen huomiotta sattuu (monet tahot tulevat sanomaan sinulle, että vauvan voi antaa itkeäkkin, mutta se on silkkaa kukkua, vauvan aivoihin tulee pysyviä negatiivisia muutoksia huudatuksesta, kts. esim. Why love matters -kirja).
Anna hälytyksen piipittä sen aikaa, kun pohdit, mikä vauvalla voisi olla nyt. Kerro sen jälkeen puhelimmelle, mitä teet nyt: kaivatko rintaa esiin ruokiaksesi (miehet voivat ihan yhtä hyvin harjoittaa tätä), lämmitätkö pulloa (tässä tapauksessa voit joka kerta lämmittää ja sotkea jonkin astian, tuleepa motivaatiota imekseen - sitä taas voi harjoitella näpläämällä nännejä ärsyttävästi), vietkö pissalle tai vaihdatko vaipan (lisää pyykkikuormaan yksi vaatekappale kestovaippaa merkkaamaan tai pistä lahjoituskippoon kaksikymmentä senttiä - kertyneet rahat voit antaa vaikka lapsiperheitä tukemaan kun itse luovut siinnitelmastasi saada lapsia). Vietä puhelimen kanssa vähintään viisi minuuttia, perunasäkki käsivarrella saat liikuskella asunnossa.

Hälytyksiä olisi paras tulla noin puolen tunnin välein kellon ympäri. Lähellä pidetty vauva itkee harvemmin, joten pitämällä perunasäkkiä sylisä voit tiputtaa hälytysten määrän puoleen. Yöllä hälytysten tulisi tulla sieltä, missä aiot vauvaa pitää. Pysyttele hetki hereillä töllä, ja kokeile myös öitä, joina saat nukkua vartin verran kerrallaan.

Tunne syyllisyyttää joka kerran, kun luet jostain sanan äiti tai isä. Mieti jokaisen poisheittämäsi asian tulevaisuutta kuin sillä olisi tunteet. Sure kaatopaikalle päätymistä erityisesti. Hanki jokin mielenkiintoinen esine ja vartioi sitä mustasukkaisena - kukaan ei sa koskea siihen, hyvä jos katsoa. Nämä valmistavat sinua tunteisiin, joita lapsesta voi tulla varsinkin alkuaikoina.

Kahden kuukauden jälkeen arvioi, jaksaisitko samaa kaksi vuotta. Sitten voitkin treenata kyselyikää tai teinien kommelluksista huolestumista.

Syökää juhannuksenneLauantai 21.06.2014 01:08

Olin tänään nukutuksen vaatineessa hammasremontissa, poskessa on naarmu, kantapäihin sattuu ja niskassa kaksi kuhmua. Siihen päälle kaikki suun ongelmat, mm. kipu, mahdottomuus purra, pistely, tunnottomuus, kuola valuu suupielistä jne jne. En saanut edes ilopillereitä, vain kivuntappajia. Eipä sentään okseta. Enää.
Etsin yöpaikkaa Hampurgerissa. Olen toiveikas, vaikka matka onkin kuukauden päästä ja pahimpaan lomaruuhka-aikaan, eli kukaan ei ole kotona ja jos onkin ei voi tarjota sohvaa. Eikä ainakaan voi luvata näin aikaisin.

Yhdessä ilmoituksessa luki, että "shared sleeping surfage: depends". Ai niinku mistä riippuu, jaetaanko nukkumapaikka?

Toisessa taas, että tyyppi menee kämppiksensä huoneeseen eli mulle on sit oma huone (jossa sohva ja hänen sänky tarjolla). Täh? Haluaako joku, että noin tapahtuu? S:llä oli joskus hesassa poikaystävä, ja se otti mut mukaansa turvakseen sitä tapaamaan. Poikaystävä vilisti kaverilleen yöksi, me jäätiin sen kimppäkämppähuoneeseen nukkumaan.

Tätä pohtiessani tajusin, etten ole vuosiin nukkunut yksin. Ensin paikalla oli aina puoliso tai joku toinen miekkonen, sitten tuli lapsi joka on ollut paikalla silloinkin, kun puoliso ei ole. Sairaalassa on aina jaetut huoneet, ja jopa bussissa, jolla aion mennä Hampurgeriin on takuulla paljon ihmisiä eli nukun niiden kanssa. Ensimmäinen yksinäinen yö lienee Tukholma-Turku, silloin ei ole ketään muuta hytissä (ainakin luultavasti on näin). Sitten onkin heti hippileiri, joka on jaetuissa huoneissa. Ja näinhan sen kuuluu ollakkin, yksin nukkuminen huono.

Paitsi nyt ollaan tuupattu lapsi olohuoneen puolelle nukkumaan, haetaan sieltä petiin meidän kanssa jos yöllä herää, koska jukoliste se potkii. Ja lattialle sopiva patja on käytössä surfferilla ja sieltä patjalta lapsi kyllä kömpii aina kesken yön nukkumaan meritähtenä niin, että molemmat kädet on eri vanhempien kasvoilla. Ah, perhepeti.

Ps. Turussakin saatan tarvita nukkumapaikkaa. Kun etsin sitä, heti löytyy mielenkiintoisen näköisiä profiileja, Hamburgerin kohdalla niitä saa todella etsiä, melkein mikään kuva ei puhuttele ja tekstitkin epämielenkiintoisia. Ai, olet open-minded? No tykkäät varmaan sit myös musiikista? Jeps, eli olikos sussa mitään, mitä ei jokainen muukin voisi kirjoittaa ja kirjoittaisi niiden profiiliin?

Mitä tehdä suomessa elokuussa?Keskiviikko 11.06.2014 12:52

Onko jossain joku jännä tapaaminen johon voisin ottaa osaa?

Toisataiseksi suunnittelen meneväni hippivanhempien kesäleirille, sohvasurffausryyppäjäisiin ja NHKn kesäfestareille, mutta minne muualle menisin/menisimme?

Tai onko jossain jotain jännää tyyppiä jonka tavata? Missä asut deeveri, ja minkä junamatkan valitsemme?
vois hakea mut sieltä samalla.

Miten pääsen eroon häiritsijöistä?Perjantai 06.06.2014 12:54

Mä olin ihan unohtanut. En ollut skypessä vuosiin, ja palautin vanhan käyttäjänimen. En ole siis ollut online kolmeen vuoteen. Silloin kolme vuotta sitten olin avannut jonkun kanssa yhteyden, viestejä oli kolme ja ne olivat hi, hello, hi. Nyt tää tyyppi soittaa mulle useamman kerran vaikka joka kerta lopetan puhelun heti. Kerran vahingossa klikkasin soiton sinnepäin, ja sen jälkeen otin aikani kysyäkseni, että kuka tyyppi on. "Horny male, and you?". Ilmoitin, etten halua olla häneen yhteydessä ja blokkasin. Tyyppi lähettää uuden yhteyspyynnön toiselta käyttäjätililtään. Blokkaan. Enempää sillä ei varmaan ole, tuskin kyse on siitä että haluttomuuteni yhteydenpitoon tuli selväksi. Pelkkä sanallinen info ja yhden tilin blokkaus kun ei riittänyt.

Nyt olin hetken täällä, ja tässä otteita:

are you boy ?
-In my passport it says that I am female
where are your mangoes :XD
and hairs

russian are tasty tasty and funny
russian :D tiukka pillu and finnish are piukka peppu XD

i am going to make buns in oven ,but yesterday i made and it is as hard as rock :( i want to make them as soft as your... XD

->Koska käyttäjä Ooooy on mustalla listallasi, ette voi lähettää viestejä toisillenne. Poista Ooooy Mustalta Listaltasi.

Sivumennen kiitos galleria, kyseinen henkilö voi yhä lähettää minulle niin paljon viestejä kuin hän haluaa pikaviestimessä. Minä en voi vastata, mutta hän voi täyttää boksin vastaavalla paskalla loputtomiin.

On yksi lause, joilla näistä pääsee. "Olen naimisissa". Koska se, että olen jo toisen miehen omaisuutta on voimallisempi kuin silkka ei. Tai silloinkin saattaa tulla kyselyitä siitä, onko liitto kiva, josko kuitenkin haluaisin jotakuta toista, onko huono puoliso jne jne.

Millä näistä pääsee? Minne ikinä menenkää, kaduilla ja netissä, minua lähestyvät miehet kertoen ajatuksiaan seksistä ja miten minä liityn siihen. "Hey sexy" huudettuna kadulla ei ole kehu, se ahdistavaa ja häiritsevää.

Eikä tunnu menevän sanomalla perille. Tollekin uunolle useampaan kertaan sanoin, että hän häiritsee minua enkä pidä hänen jakamaansa informaatiota mukavana. Mutta silloin saan kuulla olevani vihainen akka, venäläiset on kivempia. Tai olevani humalassa. Tai mitä tahansa epäasiallista kommentointia. Tottakai ne kaikki voi blokata. Mutta ei se ratkaise ongelmaa. Ensinnäkin naiset koulutetaan olemaan kilttejä ja kivoja, joten sadat muut naiset ahdistuu eikä blokkaa siitä huolimatta "koska sehän on kehu" eikä pojille saa sanoa vastaan, koska muuten on hullu. Toisekseen on rajatomasti alaikäisiä tyttöjä, jollainen itsekin olin, jotka ovat innokkaita oppimaan lisää seksistä ja joille vanhemman miehen huomio on ihanaa - vaikka se ahdistaakin ja on samalla kurjaa. Asialliset täysi-ikäiset miehet eivät ota yhteyttä suojaikärajan alapuolella oleviin nuoriin ja lapsiin randomisti netissä, en ainakaan ole koskaan sellaisiin tärmännyt tai sellaisista kuullut, joten jäljelle jäävän kusipäät jotka ahdistelevat lapsia seksuaalisesti. Kolmannekseen nämä miehet ovat olemassa ja kaduilla, ne jatkavat hyökkäämistä vaikka minä sulkisin silmäni tai heidät netistäni. Monissa tapauksissa kyseiset miehet ovat niin iso osa nettiyhteisöä, että jos siellä haluaa olla on pakko kestää ikävää huomauttelua.

Eikä nää ole mitään ulkomaalaisia tai muuten ulkopuolisia, joita voi katsoa kaukaa ja tuomita. Perheenisät ahistelevat teinityttöjä seksuaalisesti. Sun kaverit adistelevat naisia seksuaalisesti.

Ehkä voisi aloittaa sillä, että puttuu jokaiseen tilanteeseen jonka näkee. Että käväiskäähän Ooooy profiilissa kertomassa, miten ikävää hänen käytöksensä on. Tietysti tärkeämpää on puuttua tähän kadulla, mutta netissä ongelma on isompi ja agressiivisempi.

Mä en halua aloittaa aamuani blokkaamalla viittä miestä, jotka yrittää kertoa, miten seksikäs olen. Mä haluan, että nää miehet ei tee sitä. Että nää miehet ei aloita aamuaan ahdistelemalla ihmisiä.

Sekä naiset että miehet kohtaavat seksuaalista ahdistelua, mutta molemmat kohtaavat sitä enimmäkseen miesten taholta. En ole tietoinen, että ketään olisi nainen ahdistellut koskaan netissä, ja vaikka näitä takuulla on, ongelman suuruus on ihan eri luokkaa. Mitä tulee miehiin ja heidän naisten taholta kohtaamaan seksuaaliseen ja muuhun ahdisteluun ongelma on enemmän siinä, ettei miesten kertomaa uskota, tai ei uskalleta kertoa ollenkaan koska eihän nyt nainen voi seksuaalisesti ahdistella miestä.