IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Euroopan romahdusTorstai 29.11.2012 15:33

Elikkäs. Euroopan kilpailukyky heikkenee, Aasian kasvaa. Siellä aletaan olla yhtä välinpitämättömiä kuin täällä. Eurooppa ikääntyy, ja saa hoitaa vanhuksensa ihan itse. Vanhuskuolleisuudesta euroopassa tulee kuin lapsikuolleisuus afrikassa nyt on. Ketään ei kiinnosta. Eurooppaan ei muuta ihmisiä eds työn perässä, koska aasialla on parempaa tarjottavana. Aasia on seuraava Eurooppa, joka taas tekee meistä seuraavia orjia raatamaan nälkäpalkalla kellon ympäri. Ihmisen muisti on kovin lyhyt: älkää luulkokkaan, että jos jokun isoisoisä oli tehtaassa kolmevuotiaasta kuutena päivänä viikossa jne jne se joku välittää, että sun lapsenlapsi kohtaa saman kohtalon. Koska pitäähän sen saada uus t-paita.

Bunkkeria rakentelemaan, ja kasvimaata. Ja ihan turhaan tulet mun ovelle koputtelemaan. Varoitin ja kehoitin. Nyt ruokin vaan oman geenini.

Sanokaa minun sanoneen.
Että mitä kirjoittaisin korttiin, joka lähtee jenkkisotilaalle sinne missä ne nyt tällä hetkellä sotiikaan.

Inspired by

http://www.redcross.org/news/article/Red-Cross-Gathers-to-Create-Holiday-Cards-for-Our-Heroes

Heräsin aamulla kurkkukivun kanssa.Perjantai 23.11.2012 10:20

Paijatkaa!

Ja erotkaa kirkosta
www.eroakirkosta.fi

tai vaihtoehtoisesti tarjotkaa tukenne kommentoimalla tähän merkitään ainakin viissataa kertaa, niin että tästä tulee etusivun suosituin merkintä ainakin kuukaudeksi, ja kaikki säästää ensi vuoden kirkollisveron.

Kappas,Torstai 22.11.2012 19:42

pikkuserkku valittiin näköjään suomen huippumalli haussa voittajaksi.

Vaikka kuka nyt on yllättynyt. Ainahan me voitetaan. Mistä mä olin yllättynyt, oli se, että hän osallistui. Tai ei sekään yllätä, mutta en tiennyt.

Ai niin, ja kerroinko jo, että mulla on pari pokerimiljonääriserkkua.

Mitähän vielä.
http://www.hs.fi/m/kulttuuri/Tiesikö+Chisua+ladannut+pikkutyttö+tekevänsä+rikoksen/a1305620650000?ref=mob-traf-is-matkat-1&jako=90d0642aa66dd6ac0b0cb009e57116e8

Ja rikoshan on rikos, vaikka ei tekoa laittomaksi tietäisi.

En mä oikeen ymmärrä, että miten toi on "kiusaamista". En ne pistäneen lasta yhtäkkiä telkien taakse, takavarikoivat vaan tietokoneen ja toimivat muutenkin lainmukaisesti. "Maalainjärjen käyttö sallittua", ei minusta kyllä lain sovelluksessa. Eikös kaikki olekkaan lain edessä yhdenvertaisia?

Maalaisjärkeä olisiko myös se, että jos joku antaa pari miljoonaa lahjuksi poliisin toimintaa tukemaan, niin kannattaa jättää tuomitsematta?

Alle yhdeksänvuotiaidenko ei siis pitäisi jotua vastuuseen teoistaan? Eli nyt kaikki alaikäisiä rikoksiin usuttamaan. Ja ihan turha tulla sanomaan, että alakoululainen kiusaa - eihän se tiedä, mitä tekee, eli tapu tapu päälaelle ja takaisin luokkatovereita pahoinpitelemään.

Yhdenksänvuotias pikkutyttö on fani, jolta artisti pyytää anteeksi (pitääkö vielä erikseen sanoa, että julkisuuskuvaansa kiillottaakseen, kun "kansa taas hermostui"), 25-vuotias mies tehdessään saman on rikollinen, joka pitää teljetä vankilaan. Vaikka kuinka olisi laulajan kuvia seinät täynnä.

Pisteet poliisille oikein toimimisesta, vaihteeksi miinuspisteitä medialle (jopa hesarille) valmiiden mielipiteiden tarjoilemisesta.

Moraaliseen puoleen tai lain oikeellisuuteen kommentoimatta.

PS. Sit oli se imetysnukke. Siis muksu pukee päälleen kukkarintsikat, ja kun vauvan vie sen kukan lähelle, se alkaa lupsutella. PERVERSSIÄ, eikö? No ei. Perverssiä on se, että nuketkin nykyään lisäävät vaippavuorta, vaikka se jo ennestään on kestämätön juttu. Missä nukkien kestovaipat, ja erityisesti, missä nukkien vessahätäviestintä. "Kuin oikea vauva, viestii kanssasi vessahädästään ja pissaa kun suhistelet merkin (ostaessasi nuken voit itse nauhoittaa merkin, johon toivot nuken reagoivan).

Sitä odotellessa.

Tarvitsen terapiaa selvitäkseni terapiastaKeskiviikko 21.11.2012 19:36

Lapsena kävin pari kertaa siis terapiassa. Tai muistan pari kertaa, kävin varmaan vuoden tms. Oli siistiä, kun pääsi leikkimään uudenlaisilla leluilla.

Kerran siellä oli sellainen kysymyslista, että mitä pelkäät. Pelkäsin enemmän sitä listaa kuin suurinta osaa niistä asioista. Ihan kummia asioita ihmiset pelkää, pelotti niiden puolesta. Ja kuka pelkää alastomia miehiä tai naisia? Ties kuinka pitkään pelkäsin sitä, että jos joskus pitäisi pelätä alastomia ihmisiä. Kauhea ajatus.

No mutta, mitä sinne rastitin, oli, että pelkään pimeää. Ja mitää tekee psyko? Ohittaa sen tyyliin "no lapset nyt pelkää pimeää".

Ja varmaan ihmiset nyt vaan olettaa, että siellä pimeässä on avaruusaluksia, sotilaita ja sianruhoja? Siten, että itku ja sydän kurkussa juoksevat valikatkaisimelta peiton alle turvaan? Vielä parikymppisinä? Vessasa ei voi olla peiliä, koska muuten olen varma, että joku tuijottaa mua selkäni takaa, kun nostan siihen katseeni. Mä muistan edelleen ne sotiaat, jotka erittäin elävinä ja konkreettisina ilmestyivät valkealle seinälle mummolassa yökyläillessä.

Että semmoinen "lapsuuden hassu pelko". Jos tuokin psyko olisi tehnyt hommansa vähän paremmin, ehkä asialle olisi jo silloin tehty jotain?

Tai sitten ei, sillä jo lapseni pidin terapeutteja toopeina.

Tänään siis vietin puolitoista tuntia keskustelemalla säästä ja psykiatri leikki nappulan kanssa. Kuka hyötyi? Onhan toi toki niin ihana lapsi, että sen kanssa viettää aikaa ihan ilokseen.

Mmmm. Hmmm. Niin. Joo. Ahaa.
Voi mä puhua kotona seinälle, siltäkin saa parempaa palautetta. Maalit vaan rapisee lattialle.

Lisää ärsytyksiä psykoissaTiistai 20.11.2012 20:50

"Tapahtuiko viikonlppuna jotain merkittävää, joka sai sinut nyt tulemaan aikaisemmin tänne?"
"Ei."

Puoli tuntia myöhemmin puolisolta

"Niin, Sa[n]na (:D ei, ei ne käytä galtsunikkiä siellä) sanoi, että viikonloppuna ei tapahtunut mitään tilaa huonontavaa, onko se totta?"

Siis täh? Moi, mä olen sun terapeutti, ja mä en muuten usko mitään, mitä sanot, vaan varmistan sen sun puolisolta. Luota vaan muhun.

Ja se ärsyttävä hymyily ja "mmm" "mmmmm" "niiin". Saatana mennään asiaan, eikä toi sun hymys huijaa ketään.

Ja se, että en katso silmiin, ei johdu siitä, että olisin välttelevä tai jotain, vaan siitä, että mä olen finski! Ei siellä kukaan katso ketään silmiin.

Mä tiesin sen. Psykologit ei oo mulle sopivaa seuraa. Liian tyhmiä ja normaaleja. Katsotaan, milloin joku niistä saa kaivettua musta esiin jotain, mitä mä en jo tiedä, tai jotain, mitä en anna tarjottimella. Arvauksia saa heittää.

Ai niin joo, olen täys nutcase, karttakaa. Eli tottakai mua mietityttää kirjoittaa tästä aiheesta, koska psykologillehan menee vaan sekopäät, sillai negatiivisesti nähtynä, enkä halua, että koko maailma näkee mut sellasena.

Mutta mulla on ongelmia, ja niin paljon kuin mä niitä rakastankin, niin parista voisin luopua. Koitan nyt sitten tätä.

Mikä mua ärsyttää sykoloogeissaMaanantai 19.11.2012 15:11

Kun ne yrittää huijata sen oikean vastauksen. Tai sen, mitä ne haluaa tietää. Miksi ei voi kysyä suoraan? Ja sitten, kun vastaan just siihen, mitä kysytään, olen "sulkeutunut" ja "välttelevä". Tai seko...

Otetaan esimerkki.
"Ajatteletko itsemurhaa?"
Tottakai! Yksi suosikkiajatuksistani. Hellin herkkää unelmaa ammeesta täynnä veteen sekoittuvaa verta, valikoin sitä onnekasta junaa joka saisi murskata varteni...
Mutta epäilenkö tappavani itseni? Tuskin ennen vanhuutta, ja silloinkin vain, jos vaihtoehtona en epämiellyttävä kuihtuminen sairaalavuoteeseen.

Ärsyttää. Niillä on huonot kysymykset. Pah.

kommentti oletuskuvaanTorstai 15.11.2012 22:18

15.11.2012 20:03 <D**e`> söpö ;)
( <Sa[n]na> Niin onki.)
15.11.2012 20:06 <D**e`> ei ollut sarkasmia
(<Sa[n]na> Ei munkaan)

Pitäiskö mun vastata "oi kiitos pelastit elämäni olin juuri vetämäisilläni ranteet auki mutta kun noin minua kehuen lähestyit annankin mieluummin sinulle pesää"?

Onko täysin väärin ja kaikkia sääntöjä vastaan ottaa nämä miksi näitä kutsutaan kehut "no joo, kyllähän mä sen tiedän"-asenteella.

Kun kyllähän mä sen tiedän. Olen mm. paras.

"Millast seuraa vailla ;)" on muuten huonoin mahdollinen keskustelunavaus. Tai saa yrittää huonompaa. Sit kun vastaan, että "tuo kommentti kertoo sinusta kaiken tarpeellisen, ole hyvä äläkä lähesty minua enää" vastaan tulee tietty "vitun huora pidä turpas kiinni". Ja mä kun luulin, että halusit panna mua? Ai vaan jos pidän suuni kiinni? No koita sit jotakuta, joka ei ole vielä aloittanut aivojensa käyttöä.

I want my money back!Torstai 15.11.2012 11:20

I live in expensive town. Joten kyllä tästä sähkökatkosta on jotain korvauksia saatava. En pää se edes ostoksille, kaupatkin tarvitsee sähköä. Jaa miten mulla on internet? No ei se katkos kestäny kuin viisi minuuttia. Mutta ehdin jo epäillä ainakin kuolevani.

Ehkä jatkuu myöhemmin. (Tai ehkä ei, jos katkos jatkuu.)