IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Torstai 31.05.2007 10:49

Se on kohta meillä jokaisella päässä pikkuinen siru joka vahtii mitä sanomme ja antaa säkärin jos edes ajattelemme sanoa jotain sopimatonta?

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.05.2007 12:18

Nyt, juuri nyt, mieleni tekisi kirjoitella ilkeyksiä eräistäkin henkilöistä, mutta olen sen yläpuolella (lisäksi tiedän että siitä voisi olla seuraamuksia joita en tarkoittanut tapahtuviksi...).
Nämä ilkeydet olisivat kuitenkin valheita ja oikeasti keinoja jotka pyhittyvät tarkoituksen takia.

Ah, tätä selkeyttä päässäni. On se vaan kiva kun ylihuomenna on viimeinen koulupäivä aikoihin. Sitten alkaa taas se kehuttu elämänkoulu, kun pitää selvitä vielä yhdestä kesästä hengissä...

Tahdon vielä loppuun lähettää terveisiä K:lle, S:lle, T:lle, E:lle, V;lle ja H:lle, U:lle sekä toiselle S:lle, kyllä te tiedätte keitä olette. Ihan totta, kyllä minä tiedän mitä te olette meneet tekemään ja miten se vaikuttaa psyykkeeseeni.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2007 11:49

Lähe nyt mun kaa syömään et toi yks namuhevari tulee mustasukkaseks ja haluaa mua enemmän ku ilmaa.

[Ei aihetta]Torstai 10.05.2007 13:37

Patoutunut ikäväni kesää kohtaan alkaa purkautua... Kohta saavat opettajat turhaan etsiä minua koulun pihalta perhosia jahtaamasta, aion nimitään löytää tieni metsään. Sisällä istuminen ei sovi minulle.

Pääsiäinen.Keskiviikko 11.04.2007 18:12

Vähänkö olisi fiksua viettää pääsiäistä vasta pari viikkoa virallista päivää myöhemmin, koska sitten saisi koristeet ja suklaamunat tarjouksesta halvemmalla.

[Ei aihetta]Maanantai 12.03.2007 14:49

Kun lautasta naarmuttaa haarukalla, tulee epämukava ääni. Miksi juuri posliini ja ruostumaton teräs on yhdistetty? Maailmassa on virhe.

Syysloma.Maanantai 26.02.2007 14:46

Perjantaina oli NHK:n hippalot, ja niiden jälkeen olen kuunnellut M. A. Nummista 24/7 (vaikka siitä onkin vasta pari päivää). Olen siis niin sekaisin, että ihan oikeasti oletan nyt olevan syysloma, eikä suinkaan hiihtoloma niinkuin kaikki väittävät. Onko se, että saa päivässä luettua neljä kirjaa, jotenkin arveluttavaa?

Salaatti on sitä mitä ruoka syö...Keskiviikko 21.02.2007 10:10

Pohdin vähän sellaista asiaa, että kun teinimuotia vastustavat henkilöt pukeutuvat maihareihin, niin eikö se sitten ole teinimuotia?
Tai sitten jostain on niin hieno olla ns. ernu (erilainen nuori, kirj. huom.), mutta ei tule mieleen, että jos on oikeasti erilainen, niin ei kai sitä itseään kannata kategoriaan tunkea.

Jälkiruoka kannattaa syödä ensin, koska ei koskaan tiedä mitä seuraava hetki tuo tullessaan.
- Vanhemmat »