IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Tarvitsen lujuusoppiaTiistai 31.05.2011 13:45

Portaiden ja pyörän kestävyys arveluttaa niin, etten meinaa voida liikuskella niiden avulla.

Rakastan Edgar Allan Poea.Maanantai 30.05.2011 20:15

Ja sit kans Jack Sparrowta

YhyyMaanantai 30.05.2011 15:27

mun äiti ei ymmärrä mua, yhyy.

Kuljen vinossaMaanantai 30.05.2011 14:40

Kaikkihan tietävät, ettei urheilija tervettä päivää nää. Tai ainakin näin voitte epäille, te laiskat matelijat.

Itsehän tein puolen tunnin juoksulenkin toissayönä, kun keskustelukumppani sai vere juoksemaan suonissani niin vauhdila, ettei nukkumisesta tullut absolut mitään. Siinä sitten kirmasin kaupungin yöhön.
Ja eilen se mainittu pyöräilylenkki.

Nyt on nimittäin paikat kipeenä, ja kävelen etukenossa jostain syystä. Proteeiiniakin tekee mieli, paras mennä papukaupoille. Ja sängystä ei tod. tee mieli nousta. Ai joo, mut eihän koskaan.

No nyt se sit tuli kahdestiMaanantai 30.05.2011 01:58

Galleria aina kyselee, haluanko jatkaa jonkun kirjoitusta, ja klikkaan että tallenna, niin yleensä se silloin tallentuu alkuperäiselle paikalleen, ei uutena merkintänä. Paikka lagaa

Kaksi coolia juttuaMaanantai 30.05.2011 01:41

Uusi Pirates-leffa (kolmikolkkahattu on poljeskellessa paras, kuten kannellakin) ja sit just se polkeminen. Kaupunkiin menee puolessa tunnissa, bye bye kuukausikortti julkiseen liikenteeseen. (Nii, poljettavan osat makso niin paljon, ett se maksaa takaisin kun ei osta kahteen kuukauteen julkisen korttia..)

Kaksi coolia juttuaMaanantai 30.05.2011 00:42

Uusi Pirates-leffa (kolmikolkkahattu on poljeskellessa paras, kuten kannellakin) ja sit just se polkeminen. Kaupunkiin menee puolessa tunnissa, bye bye kuukausikortti julkiseen liikenteeseen. (Nii, poljettavan osat makso niin paljon, ett se maksaa takaisin kun ei osta kahteen kuukauteen julkisen korttia..)

TomaattikeittoTorstai 26.05.2011 19:17

Nowon vaatimuksesta

Hanki sipuli, noin viisi tomaattia, ainakin 100g paseerattua tomaattia, 1,5dl kermaa yms.

Käytä sitä pannua, millä aamulla paistoit itsellesi munia. Hakkele sipuli (maun mukaan) pieniksi, pista pannulle ja ala hakkeloida tomaatteja pannun jo kuumetessa. Pistä ihan pieneksi. Kaada leikkuulaudalta suoraan pannulle, ettei arvokasta tomaattimehua mene hukkaan. Kerro kaikille mese-kumppaneillesi mitä olet tekemässä. Ihmettele pippurimyllysi sijaintia.

Löydä pippurimylly, ja totea nerojen hallitsevan kaaosta. Pippuroi keitto hyvin, ja lähde parvekkeelle leikkaamaan basilikaa. Pilko se sekaan samalla kun lisäät suolaa ja sokeria (not so easy).

Anna kiehuskella jonkin aikaa, tomaatit muhjuksi ja silleen.

Lisää kermaa ja paseerattua tomaattia että tulee mukavan keittomaista ja vaaleaa soosia.

Mieti josko sittenkin keittäisit pastaa sen seuraksi. Kiellä itseäsi.

Laita levy pois päältä, tyydy siihen ettet saa keittoa tasaiseksi ilman kunnon sauvasekoitinta ja etsi syvä lautanen. Sopivan ajan kuluttua kippaile kamaa lautaselle, laita pinnalle nokare Schmand:ia ja nautiskele samalla kun kyselet mesetutuilta heidän ruokailutottumuksiaan.

Palkitsemisen hyvyydestäTorstai 26.05.2011 16:09

Sisareni, n. 5-v, tajusi jutun juonen:
kun jättää hampaat pesemättä, ja syö paljon karkkia, tulee reikiä. Silloin mennään hammaslääkäriin, ja sieltä saa aina kivan muovirihkamapalasen.

Että... ei se taida olla niin, että palkitseminen parempi kuin rankaiseminen, jos sen tekee väärin. Lapset lukee tekoja, ei sanoja. Ja silloin kun sanoja, niitäkin usein väärin.

Kyseisen sisaren veli, joka meille aina silloin tällöin aikaa viettää viikonloppulapsena, oli tuskastunut. Meillä ei saa sanoa ihan mitä tahansa, ja jos tyhmiä puhelee, tulee herkutonta, eli jää siis ilman pullaa yms välipalalla, tai milloin sitä onkaan tarjolla. Rangaistus muuten toimii aika hyvin imo. No, hän oli siis ärtynyt äitiini, ja päätti sanoa jotain, mistä ei tule herkutonta, mutta mikä loukkaa.
Niinpä hän, sanansa huolella valiten, ilmoitti, että äidilläni on iso takamus.
Äitini naurahti ja jatkoi töitään. Miksi nauran juttua ajatellesani? Koska joissain paikoissa ulkonäön tämäntyyppinen kommentointi todella aiheuttaa negatiivisen vastauksen. Äitini sanoi yksinkertaisesti "no niin on".

Lastenhoitoguruni Maikkeli, joka lukee kasvatuskirjoja selvitäkseen alaistensa kanssa, selitti jutun minulle. Uskon tämän. Lapset eivät varsinaisesti tunne loukkauksen käsitettä. Ne vaativat huomiota (oikeita pikku huomiohuoria, ne paholaiset, tulette huomaamaan - ei koskaan tarpeeksi. Ne eivät muuten sikäli tajua negatiivisen ja positiivisen huomion eroa, mitä tulee siihen, että saako ne huomiota vai ei.). Ja koska tiettyjä sanoja käyttäessään he ovat huomanneet, että tuon jakamattoman huomion saa, he toki käyttävät niitä. Eli esimerkiksi kiroilu on tapa herättää aikuisen jakamaton huomio.

Mutta lasten hoito ja kasvatus.... se on todella vaikeaa, ja vaikka tekisit oikein, kiitosta ei koskaan kuulu. Not that I know, but I was a kid once.

ps: p sanoo: (13:19:52)
and i thought that if i could get bad grades at school my father would come and visit me more often
p sanoo: (13:20:35)
but i couldnt
p sanoo: (13:20:55)
i was estlablished already in my teachers eyes as a good one

Ööö toi edellinenKeskiviikko 25.05.2011 18:08

sain sen siis kaverilta

ite en koskaan oon omeglessa, tai teeskentele olevani joku muu, tai just jutellu kahtena päivänä maratonisti jonkun kaa...

aaaakwaaaaardd