IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Seuravana JyväskyläMaanantai 30.07.2012 22:55

Numero parin postauksen takana.

Vierailuaika 2.-5.7
huomenna Tampere, alta löytyy numero

Kai sitä viitsii viäntäytyä HelsinkiinMaanantai 23.07.2012 10:43

0442702529 päivystää, jos tahdot tavata

Saatanan hyttysetTiistai 03.07.2012 18:34

ammun niitä tykillä.

Miksi kaikki häärunot on niin pliisujaKeskiviikko 27.06.2012 01:43

Hirveetä lässynlässynläätä.

Kaveri menee naimisiin, ja haluan löytää runon heille. Mutta ne kaikki on niin typeriä. Ikuinen rakkaus my ass, bla bla bla on kaikki mitä aivot suostuu lukemaan kun yritän tavata netin keskusteluja aiheesta.

Missä olet Kalevi Korppini, sinä runoilija!

Samo hiljaa.

Kun katselen tätä yhteiskuntaaMaanantai 25.06.2012 16:45

miten on mahdollista, että suurin osa ihmisistä on niin daijuja? Ja miten mä en ole? Mikä on se merkityksellinen ero meissä?

Älkää luulko, että olisin oikesti jotenkin parempi tai erilainen.
Mäkin ostan suklaata "koska olen sen arvoinen". Vaikka tiedän, että se on mun vartalolle pahasta, tukee muiden ihmisten riistoa ja muovikääreessä vielä käyttää nk. uusiutumattomia luonnonvaroja.
Mulla on kaapillinen vaatteita, ja hankin koko ajan lisään, ekä voi päästää mitään pois. No kun ostin kirpparilta. Ostin, eli annoin kapitaa jollekin, joka sitten käyttää sen ostamalla lisää niitä lapsityövoimarättejä.
Rakastan uhrin asemaan heittäytymistä. Mikään ei oo mun syytä ja kaikki vihaa mua. Paljon helpommin saisin ratkastua elämäni ongelmat kuin "syyllisen" lankulle. Mut pitää valittaa ja nillittää.

Mutta mä edes tiedostan noi, ja yritän päästä tällaisista käytösmalleista eroon. Suurin osa, siltä näyttää, pitää niitä jotenkin normaaleina ja oikeina.

Mutten sentään ajele sääriäni. Koska se sattuu. Jos en kelpaa jollekin henkilölle karvoineni, niin hänen menetys, ja kyseessä mitä todennäköisemmin todella köyhä ihminen, mitä ajatusmaailmaan tulee. Ajelua vartenkin muuten tarvitaan muovin tuottamista ja pari lasta louhimaan metalleja kaivokseen. Että mä olen hyvä ihminen.

Aion ostaa tänään kaksikymmentä suklaalevyä. Ja monta tölkkiä olutta. Siitäs saat.

Finnland is waitiiing...Torstai 21.06.2012 12:29

Yeeeee...

Tulkaa käymään Nastolassa, silloin kun olen siellä.

Apua. Miten auttaa väsynyttä kimalaista?Maanantai 04.06.2012 22:38

Se pörräsi tossa ikkunassa, ja vangitsin sen lasiin. Laitoin lasin porvekkeen pöydälle, meinasin, että kyllä se sieltä pois lentää. No eipäs lentänyt, vaan käytti kaikki voimansa lasin reunaa vasten törmäilyyn. Nyt kun menin katsomaan, niin oli ihan voimattomana siellä lasin pohjalla. Kaadoin tietty heti lasin, mutta ei sitä kiinnostanut lentää ulos. Tuolla se makaa pöydällä, laitoin sille potan tuulensuojaksi. Mutta saako se levättyä? Pääseekö enää lentoon? Mitä voisin tehdä?

En halua viedä sitä jonnekin nurmikolle, kun siellä kuitenkin jokin käärme tai kissa iskee kimppuun ja syö. Vai olisiko siitä kivempi, jos niin nyt kuitenkin käy, kuolla tutussa ympäristössä?

Ja haista sitä, joka meinaat tulla mussuttamaan jotain kimalaisten pienistä aivoista ja tiedottomuudesta ja päältäkäveltävyydestä, ihan ite vaan.

Edit: Hunajaa tarjottu, syö, vaikka näyttikin hetkellisesti jo kuolleelta. Minulla ei kuitenkaan ollut tarvittavia välineitä tämän toteamiseksi (onko kimalaisella sydän?) joten annoin varmuuden vuoksi pari pisaraa apetta. Ehkä se vielä lentää...

Edit2: Nyt se jo pasteerailee ympäriinsä, etsii parasta kohtaa mistä hyökätä hunajan kimppuun. Aiemmin vaan säälittävästi raahatui hunajan luo lipomaan (ainakin tuo hunanjankeräystikku näyttää kieleltä). Kohta se takuulla leeentääää.

Edit3: Jihuu, kimalainen on lähtenyt kohti uusia seikkailuja. Hunajan ympärillä käy nyt kuhina, kaikki lähialueen ötökät ovat saapuneet sitä maistelemaan. (Ei, edit4 ei tule olemaan "jaa, ei se ollutkaan minnekkään lentänyt, vaan pudonnut vaan pöydältä. Ja nyt kun menin parvekkeelle, tallasin vahingossa päälle. Nyt sitä ei kyllä pelasta mikään.)
Mitä tehdä vanhoille meikeille? Piirränkö seinään installaation käyttäen ripsivärejä? Lahjoitanko köyhille pissiksille? Poltanko pois yhteiskuntaa myrkyttämästä? Laitanko jonnekin talteen "jos niille vielä olisi käyttöä"?

Moiset kemikaaliputkilot saisivat jäädä taka-alalle. Tuskin minulle ominaisesta kahdesti kuuakudessa toistuvasta käytöstä on varsinaisesti haittaa, mutta silti käyttäisin mieluummin jotain luonnollisempaa. Kuten vaikka hiiltä.

Eilen vein kaksi munaa mukanani suihkuun, ja ne valuttivat sisältönsä hiuksiini. Kiellän olevani lapsellinen. Toimi yllättävän hyvin. Hiukseni ovat niin likaiset, että niitä ei yhdellä pesulla saa puhtaaksi käytti mitä hyvänsä, mutta yllättävän hyvin muna vei likaisuutta pois. Jälkikäteen sain harjailla marenkia pois latvoista, mutta ainakaan toistaiseksi täällä ei tuoksu pilaanttunut muna. Toistain kokeen, kun seuraavan kolmen viikon aikana uudestaan vaivaudun suihkuun (pitää pestä Saksa pois Suomea varten).

Vakaa aikomukseni on ajella hiukset sivulta pois Suomessa. Ja hankkia uudet silmälasit.

Mitkähän mekot otan mukaan, hmm hmm. Tiedossa ainakin kolmen juhlat, joten yksi juhlava pitää ottaa.

Jääkaappi pitäisi syödä tyhjäksi, että sen saa sitten pois päältä. Pyykit olis kiva saada pyykättyä pois. Ja kaikin puolin kämppä siivottua.

Voisikohan noilla myrkkymeikeillä kirjoitella kankaaseen niin, että se kestäisi pesu?
-> kokeilemaan

Nukkuva ihminen on sitten kaunisMaanantai 04.06.2012 01:53

jopa minä näytän nukkuessani ihanalta ja viattomalta.