IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Rakastan ihmisiäTorstai 24.02.2011 17:38

Uskomatonta millaisia sitä maailmassa onkaan.

"pls tell me something about u?"Torstai 24.02.2011 14:53

Ja minähän tein työtä käskettyä (tässä suomennos)
No, olen vanhin seitsemästä sisaruksesta, pidän jäätelöstä ja sateessa tanssimisesta (en yhtä aikaa), minusta yhteiskuntamme on käsittämättömän typerä ja epäoikeudenmukainen (mutta olen yhtä lailla osa tätä hulluutta, ikävä kyllä), rakastan kauniita historiallisia vaatteita ja teen kopioita niistä, olen luova, koska en löydä haluamiani asioita valmiina tästä maailmasta, pidän bondage-seksistä yli muiden vaihtoehtojen, rakastan ihmisiä joilla on yhä aikaa ja innostusta kirjoittaa kirjeitä, en juurikaan katsellut televisiota ennen yhdeksättä ikävuottani, olen selkeästi Apple-huora nyt kun voin valita elektroniset tuotteeni (miten harmillista ettei ne tee leivänpaahtimia), pidän ilkeästä huumorista ja lempielokuvani kuuluvat ryhmään "eye-candy", joskin pidän myös monista elokuvista, joista sinä et ole koskaan kuullutkaan (ja nautin elitismi-fiiliksestä jonka tämä tieto suo).

Paitsi että huomasin kirjoittavani aika köyhää englantia (tuo suomennos kirjavoituu loppua kohti eikä ole uskollinen) otin pulttia vastauksesta:
"are u schooling or working?"

Argh
ja miten paljon kaikenlaisia "paranteita", eli esim. vettä ja sokeria ja muita halpoja tilavuudenkasvattajia.

Kokeilen pesupähkinöitä. Tämä on toki pitänyt tehdä jo pidemmän aikaa, mutta oikeastaan nyt vasta on oma pesukone ja pähkinöitä tullut hankituksi. Saa nähdä - kuuleman mukaanhan nuo ei tahroihin oikein tepsi. Armoitettuna ruuan syliin tiputtajana... no, kerron kun tiedän.
En oikein suunnitellut hyvin, koska siellä on nyt pari keittiöpyyhettä - ne minusta tarvitsisivat vähän myrkkyä, ja toisaalta ovat valkeita, että saattavat tummua. Ei sillä että keittiöpyyhkeillä väliä olisi varsinaisesti, ja tuleepahan sekin samantien kokeiltua.
On ollut auringotonta niin kauan, että nyt kun vihdoin, ja jos vielä pidempään, pesen aika paljon. Enkä tietenkään kerro Alexille mitään, saa nähdä huomaako eroa.

Sitten huonoihin uutisiin. Pesupähkinäthän on nyt oikein muotia, minäkin välitän ja hui kaikki myrkyt pesuaineissa ja... Saksassa olen nyt käyttänyt ekoveria - pitää katsella kemppari-blogista mitä siellä aiheesta ajatellaan. Mutta siis, pesupähkinöillä on ongelmansa isommassa mittakaavassa käytettynä - niiden viljely vie tilaa, ja köyhissä maissa, joista ne tulevat, tuota tilaa pitäisi käyttää esim paikallisten ruokkimiseen. Ja ne myrkkypesuaineethan tietty menevät pesupähkinäin viljelyalueille, koska paikallisilla ei enää ole varaa käyttää pähkinöitä itse.

Siksi olenkin osoittanut kiinnostusta suomessakin kasvavan suopayrtin viljelyä kohtaan - jos se kasvaisi ikkunalaudalla, ja toimisikin.

PS. Saatiin vihdoin ilmeisesti se parvisänky, ah autuutta. Ehkä se on liian korkea, joudutaan lyhentämään jalkoja (ei meidän vaan sängyn) (ehheheehheeeh eh), ja liian leveäkin se on laitettavaksi siihen kohtaan mihin oli ajatus, mutta jes, silti.

Ollu taas hienoja uniaTiistai 22.02.2011 15:17

No ensin se, missä oli armeijan loppusota, joka käytiin junassa. Ihan siistiä, tajuttiin vastajoukkueen Master Plan ja minäkin haavoituin vain vähän jalkaan, kun yksi heittotähti... No oli kivaa

Sitten olen ollut ties minä öinä ties kenelle raskaana (tai on progress), mikä on outoa, koska kyseiset tyypit ei oikeasti suurin surminkaan lapsia haluaisi.

Ja sitten oli se yksi, missä sillata suistui linja-autoja, ja tyyppien piti uida sit maihin. Ja lopulta sekin bussi, jossa minä olin, suistui, ja pääsin räpiköihään vapaaksi.

Ja sitten se kun oli sellainen pikkuinen venonen, jonka soudin saarelle. En ohjannut yhtään, kun allokko oli just sopiva kiskomaan sen oikeaan kohtaan samalla kun etenin. Takaisin oliskin ollut aikamoinen soutaminen, en ehtinyt niin pitkälle, kun piti neuvotella kahden hyvännäköisen kanssa, ja heräsin kun paatti upposi meidän kolmen painosta.

Semmosia. Ei ketään kiinnosta toisten unet, paitsi ne joissa on itse mukana.

SydämmmmistäLauantai 19.02.2011 14:44

Olotilani uhkauksen seurauksena Mustalistani alkaa täyttyä - argh ääliöt.

Tätä trendiä, jossa jaat sydämen ja saat takaisin, en millään ymmärrä.
Jos jätät sydämen koska et uskalla muuten lähestyä, vaikka haluttaisi, ok, mutta nämä joilla itsellään on oletuskuvassa 300 sydäntä ja 500 "kiitti sydämest"-viestiä...
Minusta sydämiä pitäisi jakaa juuri sisällölle, josta ei oikein ole mitään sanottavaa, mutta josta diggaa.

Kiitos siis sydämille siitä, että ne ärsyttävät "sori et oon random, mut oot silti ihana" -viestit vähenee, ja siitä että voi huolettaa kertoa ympäriinsä mistä sisällöstä tykkää, ilman tekstin muotoilun taakkaa, mutta ei kiitos jumalattomalle sydänjahdille.

Hei kertokaa mulle ilkeitä vitsejäTorstai 17.02.2011 14:52

Sellaisia kuin:

Mitä eroa on huoralla ja Porchella?
Mulla ei ole viipaloitua Porchea autotallissani

Mitä tekee vauva nurkassa juustohöylän kanssa?
Lyhenee

Montako sovinistia tarvitaan vaihtamaan palanut kattolamppu?
Tiskatkoon huora pimeässä

Montako feministiä tarvitaan vaihtamaan palanut kattolamppu?
Hei toi ei oo hauskaa.

Vähän kiltimmällä lopetan nyt kuitenkin:

Mitä iso savupiippu sanoi pienelle savopiipulle?
Ei mitään, savupiiput ei puhu.
Kalastelin eilen (näillä naruilla, jotka olkapäistäni riippuvat, mä en tekis muuta, ku kalastaisin, sanoo Jude, ja on varmaan oikeassa. Tahdon kunnon lihakset... sitten joskus), ja kävihän se peto koukkuun ihan kivasti.

Mutta isoäitini opetti; hänen ala-astetuttavansa, mies, soitti ja kysyi, että josko hän voisi viedä mummini lounaalle. Äitini äiti, jonka kalenteri on typötyhjä ja jolla ei oikein ole kavereita tai aktiviteettejä lapset ja lapsenlapset lukuunottamatta, vastasi, että kun hänellä ei nyt juuri, näin ennen joulua, ole aikaa, mutta ehkä sitten helmikuussa. Silmää iskien hän minulle kertoi tämän, ja totesi, että ei parane toteen näyttää, ettei oikeastaan ole parempaa, edes muuta, tekemistä, kuin hyppiä miehen pillin mukaan.

Että sori, suostun illalliselle vasta... hmm, ehkä ensi viikolla.

Tosin "pari vanhaa kamua" todella on varaneet mut näille viikonpäiville. Ja olis työhaastis.

Ps.Maanantai 14.02.2011 22:34

Lankulle kaikki "hyvää ystävänpäivää kaikille" huoraajille yhteisöiden kommenteissa.

Tein sydämenmotoisen kakun.Maanantai 14.02.2011 22:32

Oli hyvää.

Sain ruusun ja annoin oluen.

Tasa-arvoa perkele.

Tyttöjen välisestä ystävyydestäMaanantai 14.02.2011 12:02

Tuntuu siistiltä kun voi lainata Ultra Bralta sanoja blogiotsikoksi.

Ulkomailla asuvana ei voi kuin kehua suomalaista Ystävänpäivää, sillä muualla euroopassahan päivä on silkkaa paripropakandaa. Naurattii, kun friend of mine sanoin lukitsevansa itsensä sisälle Valentineksi, ja he was very suprised kun huomautin, että ovi on paras avata kun poikkean muffinsien kanssa. Mitä, eikös ystävänpäivä ole naistenpalvomispäivä?

Siis tottakai palvominen kelpaa (ei tosin kovin kreationistinen, kiitos), mutta miksi varsinkaan Ystävänpäivä, tai edes Valentiinon salarakastelupäivä, olisi yksinomaan mieheltä naiselle? Hyvä on, hyvä on, minuahan ei sivustakatsojaksi saa teippaamallakaan, mutta silti kummastuttaa naisten käsi ojossa olo. Tai ehkä niillä on sitten sukkanauhavyö illaksi varattuna, että saadaan suhteen prostituutiovoittoisuus tasapainoon.

Kyllä, kliseisesti aion nyt todeta, että jokainen päivä on ystävänpäivä, jokainen päivä on Valentiinolle pyhitetty. Pitäsi olla niin, ettei 14. helmikuuta tulisi huonossa omassatunnossa ostettua (niinpä niin, kumma miten markkinavoimat pitää huolen leijonanosastaan, nim. merk. itse teen ja itse syön ja itse kehun) kasoittain juttuja niille, joiden ansiosta kaikkina muina päivinä pää pysyy kunnossa.

Mutta älkää minulta kysykö, ihmissuhteeni ovat katastrofaalisia, ja aion kaikesta huolimatta kokata tänään jotain hyvää. Pari korttiakin laitoin heille, joiden kanssa olen postisuhteessa muutenkin.

Suklaakin kelpaisi. Pip pip.