IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

NymfomaanipäiväkirjatTorstai 03.09.2009 22:14

Kun Gandhi eräänä päivänä nousi junaan, hänen toinen kenkänsä putosi raiteille junan alle. Ja koska juna oli jo lähtenyt liikkeelle, hän ei ehtinyt saada kenkäänsä sieltä pois. Muiden ällistykseski hän riisui myös toisen kenkänsä ja heitti senkin kiskoille, toisen viereen.
Kun yksi matkustaja ihmetteli, miksi Gandhi oli niin tehnyt, tämä sanoi hymyillen: "Minulle ei ole mitään hyötyä yhdestä kengästä, ja luultavasti on paljon hyödyllisempää löytää kenkäpari kuin vain toinen kenkä."

Tapasin yhden tuttavani. Siinä iltapäivän mittaan pohdin, onko roolini ystävilleni jonkinlainen seksiguruilu (no, seksuaaliguruilu). Esimerkkejä:
"Hei Puntti, lähdetkö mun kanssa seksikauppaan?" No tietty, mennään vaan.
"Hei, osaisitsä sanoa, miten mä saisin mun rinnat näyttämään isommilta?" Joo, toki tiedän, mutta hei, en omasta kokemuksesta. Minestronekeitto toimii kuulema hyvin, oletko koittanut sukkia, ja sitten on sellaisia ihan tarkoituksen tehtyjä...

Puhumattaaan toki Lady Chaterleystä, "ai onko sulla Deep Troath, saanksmä lainaan sen", ja muutenkin värikkäistä joululahjoistani. On mulla muuten puputyttökuteetkin, jos niitä kaipaat.

"Kun se mun puoliso, se ei oo kovin innostunut ehkäisystä, niin osaisitsä sanoa millä kondomeilla mä saisin sitä houkuteltua, mitkä olis kivoja?"
"Hei onko normaalia jos..."
"Ootko sä koskaan kokeillu tai tiedätsä..."
"Mitähän maksais..."
"Olenkohan raskaana kun..."
"Kun sä tiiät niin..."

Nojaa, minähän tiedän kyllä, eipä sillä. Ja kerron toki, vaikka mitä jos säästettäis ton hyllyn takana olevan hermoja, niin en kerro ihan niin laveasti kovaan ääneen tässä. Mennään tännepäin, muistaakseni tämä kauppa pitää ehkäisyvälineensä täällä... ja alahyllyllä tietty. Haetaanko urheiluvälineosastolta tuolit ja käydään nämä kaikki läpi.

En muuten liiottele. Niin on tehty.

Ps: "Olisitsä päällä kun sä oot niinku kokeneempi?"

Jokainen hyvä jossain, minä kyselen heiltä sitten jotain muuta... en vaan ole vielä tietoinen mitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.