IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

I honestly believeTiistai 16.10.2012 02:50

Kaikille muille jaettiin teini-iässä jonkin kirja, josta selviää, miten ihmisten kanssa ollaan, miten toimitaan missäkin tilanteessa, mitä muilta sopii odottaa. Mä vaan jäin jotenkin ilman.

Tykkään olla outcasteri, joskaan en siihen erikseen pyri. Mutten osaa olla muuta kuin minä, ja sen täydellä rehellisyydellä.

Ai valehtelusta piti kertomani. Eli siis. Joko mä tän selitin? Lapsena sai suunnilleen saman rangaistuksen, jos valehteli jostain ja jäi kiinni kuin jos vaan jäi kiinni. Joten aina kannatti yrittää, koska joskus pääsi jäämättä kiinni. Siinä oppi hyväksi valehtelijaksi (ainoa ongelmani on huono muisti).

Mulla on semmonen tunne tai kuva maailmasta, että jollen mä pysty todistamaan/perustelemaan jotain, on aika turhaa sanoa se. Siksi mä usein valehtelen, vaikka voisin puhua tottakin, koska totuuden sanoessani mulla ei oikeastaan ole puolustusta. En tullu sun bileisiin koska mieluummin jäin kotiin kattomaan telkkaa. Mutta valheita, niitä mä osaan lasketella paremmin kuin rinnettä ikinä.

Auvoisa puolisoni ei toistaiseksi lue blogia, joten nyt pääsen sitten panettelemaan sitä oikeen kahmalo kaupalla. Mulla on sellainen tunne, että se ei oikeen kuuntele, kun mä huomautan (huom. en motkota, nag) jostain. Joten kun käämit kärtsää, kirjoitan nyt lapulle kaiken, mikä häiritsee. Ensinnäkin, sitä ei voi kiertää. Kun sen lukee, niin tulee hyvin selväksi, mitä vaadin, haluan ja edellytän. Toisekseen siihen voi palata tarvittaessa, jos vaikka unohtuu. Ja kolmannekseen eipä mene huutamiseksi, vaan kynän puristus jopa vähentää agressiota.

Noni. Siinä oli taas pari sanaa lemmestä. On mulla pidempi avioliitto kun kellään blogin lukijoista, eli voin jakaa parisuhdeneuvoja, nih.

Kuka mua muuten stalkkaa? Vaan kourallinen ihmisiä kommentoi, vaikka säkillinen seuraa. Show yourself!

Mitä tulee Pulikseen, niin onko kunnianloukkaus jos kerron kuulleeni luotettavasta lähteestä, että Spede tykkäs nuorempana mennä hakkaamaan hippejä sairaalakuntoon ja raiskasi pari naista. Uskon joo, mutta huom en väitä todeksi, galtsupoliisi pysyköön lestissään.

Semmosta lauantai-illan viihdettä. Hämähäkki on taas humalassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.