IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

ajatus abortistaKeskiviikko 27.03.2013 12:36

Koska ärsyttää kommenttitulva ja ilmeinen haluttomuus ymmärtää tossa raiskausmerkinnässä, ei muuta ku lisää lunta tupaan kirjoittamalla abortista.

On ihmisiä, jotka ei halua tehdä aborttia missään tapauksessa. Se on heille sallittua (vaikka minusta abortti pakolliseksi -yhteisöllä on pointtinsa).
On ihmisiä, joilla on joku syy tehdä abortti, ja he sen tekevät, raskain tai kevyin mielin.
Jos abortti olisi täysin laiton, kuten vaikka Pohjois-Dakotassa melkeimpä on (totally WTF?!), niin kuten tiedämme menneisyydestä, abortteja tehtäisiin silti eri syistä eri keinoin, joista toiset on vaarallisempia, toiset ei.

Jos kuitenkin, kuten monet ehdottavat, aborrtti olisi sallittu vain tapauksissa, jossa henkilö on raiskattu, millä todennettäisiin, kuka on raiskattu, kuka ei?

Itse voin tässä suoraan sanoa, että jos tulisin raskaaksi ja haluaisin abortin, jos sitä ei muuten irtoaisi niin kyllä kirkkain silmin väittäisin tulleeni raiskatuksi.

Tietysti mua ei oikeen kiinnostakkaan lain seuraaminen, vaan oman moraalin ja päättelykyvyn käyttö. Tutukittaessa selviää, että jos kulttuurin yms. vaikutukset otetaan pois, kaikki ihmiset ajattelee aikalailla samoin moraalikysymyksistä - vaikka lait vaihtelevat eri syistä paljonkin.

Mutta siis minä näen tossa vaarana sen, että joku saattaisi tulla tuomituksi raiskauksesta syyttömänä. Jos muuten olisin mies, niin menisin vankilaan jos se takaisi sen, että henkilö, joka haluaa abortin, sen saa.

Loppuun tämä yksi ihana laulu, jota voit soittaa täysillä naapurien iloksi: http://www.youtube.com/watch?v=mg_4O6XmKAQ
Pitäisköhän opetella soittamaan kitaraa.

Ai niin, mä voin kyllä yrittää selventää tätä, jos joku asia vaikuttaa ihan päättömältä, mutta en suostu käymään suurempaa keskustelua aiheesta. Kiitän kommenteista, mutta vääntöön en lähde. Sulla on oikeus mielipiteeseesi ja sen esittämiseen, mulla on oikeus olla välittämättä sen sisällöstä. Ja jos et edes ymmärrä, mitä mä selitän, niin älä nyt hyvänen aika heti ala väittää vastaan. Stalkkereilleni on varmaan selvää, etten puhu teistä, kaikki kommenttinne vaan valaisevat päivääni <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.