IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Näin hiljaa hiljaa hiivitäänSunnuntai 20.10.2013 10:07

me kaardemumman yössä
on kaikki kansa pötköllään
vain rosvot raataan työssä

Lauleskelin kidille kun astelimme kohti roskakatosta pari tuntia sitten. Jostain syystä heräsimme molemmat epänormaalin aikaisin, emmekä saaneet enää unta. Niinpä päätin käyttää aamun opettamalla nappulaa ihmisten tavoille, eli kävimme yhdessä roskiskierroksella. Se tunne, kun jälkikasvu vakavana tepsuttaa käsi kädessäsi jakaen sinulle tärkeän asian... On se tärkeää, että lapset ja vanhemmat harrastavat jotain yhdessä.

Löytyi jonkun verran vihkoja ja kirjepaperia, paita, iso paperirulla jne. mutta viimeiseen roskikseen kurkatessaan lapsonen suojastaa kiljui "pallo, pallo". Ja pallojahan siellä oli, löytyi siis jotain pikku pallohullulle (nukkuukin käsivarret ison pehmopallon ympärillä). En antanut itse onkia, vaan laskin lapsen alas ja ojensin punaisen kumipallon odottaviin käsiin. Tyytyväisenä lapsi kantoi sen kotiin ja pelailee nyt tuossa matolla.

Tietenkin moralisoin, että toiset ne vaan opettaa lapsilleen kerskakertakäyttökulutusta ja käyttökelpoisen roskiin heittämistä kun toiset dyykkaamista ja aamuöisiä kävelylenkkejä.

Eilen löytyi prinsessamekko ja säkillinen pehmoleluja. Ja viisisataa mcdonalds-muovilelua. Niiden pitäisi olla laittomia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.