IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä



Psykologi ei ryhdy pohtimaan todellisia syitä ihmissuhde ongelmiini: Ja aiheuttaa lisää närää vastustamalla sitä protestoivaa mielen ilmaisuani? Tämän toiminnalle sen epäkohdille : Prökratia ja teknoratia yhteiskunta on erilaisuutta oppimisvaikeus ongelmasia vastaan?

Minua koskevia asioita on minulta salattu vuosia? Tämä alkaa aiheuttaa sitä vihamielisyyttä systeemiä järjestelmää kohtaan jota tämä aina vain pyörittää eikä pysty antamaan mitään apua?

Hahmotushäiriö ja tarkkaavaisuus häiriö ei korjaannu millään terapialla tämä ei sitä käsitä minä en tiedä mistä se johtuu?



Psykologi ei pysty hoksaamaan tätä ongelmaa:Yksinäisyys ja erilaisuus eristää minut muista ikäisistäni ihmisistä?


Minä kirjoitan mutta se mistä syystä kirjoitus virheet toistuu samana en opi kertomataulua !?!

Syyttää minua minun ongelmistani:Ei näe realiteetteja ei vain nyt todellakaan osaa arvioida todellisia syitä....


Juoruilu pahanpuhuminen on saanut uusia hienoja keinoja ja teknisiä apuvälineitä ne autoradiopuhelimet 1980 - 86 ne oli uutta aikaa jona sitä käytettiin juoruiluun...

Joilla on autot: Sopii viinan ja tupakan jakelusta alaikäisille? Ja olen liian utelias: Ja ne pojat keksii keinot minua vastaan jotta ei se virkavalta hoksaa ihan sitä kaikkea mitä nämä puuhaa?

En pääse jaolle:Jaetaan sitä seuraa viinan ja tupakan voimalla pientä vilunkipeliä asioilla joita ei älytä ottaa tutkintaan?
Alaikäsitä seuraa:Saa kun antaa tupakkaa ja viinaa näille ne pojat ei halua päästää minua apajilleen?

Sitä mitä he tekee siintä he minua yrittää syyllistää ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.