IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä



Ajatus muodostui vähitellen tulkintana siintä mitä voi olla mitä ei voi olla ne ei hyväksy ydinaseita se tuhoaa elämää elävän planeetan elämän ......

Ihmisten ymmäryksessä ja siis luomissa määritelmissä ja ajatuksissa olla jotenkin naivia ajattelua se on silti multiuniversumissa oleva todellisuus..

Tieteemme on jo muotoutunut siis erillään muista elämänmuodoista !

Ja sitä ei voi syyttää tietämättömyydestä on tietojemme tutkimustemme sumana yltänyt siis tietylle tasolle asti lähelle kokonais kuvaa..



Olen etsinyt sitä kuka minä olen yksikään selvinnäkijä ei ole voinut sanoa mitään vaikka sillä olisi jokin lahja tai kyky tähänkin..



Minulla ei ole ilmentynyt mitään lahjaa tai kykyä avata itsenäisesti sitä ja tuota asiaa mitä teen täällä se on arvoitus itsellenikin nyt vielä..



Aloitan uudelleen käsieni työnä rakentaa sitä esille mitä etsin tarvitsen jo kvatsia ja muita energia kiviä materiaaleja joissa on voimaa..




En ole mystikko olen etsijä pohdiskelija ja minulle on turha yrittää sitä on ja olisi mahdolista seurustella kanssani..

Kehoni toimii miten toimii kehityskertomus ei ole sitä oppinut miten on mahdolista toimia ihmisen tavoin..

Ja ihmiset ei ole nuorena opettaneet sitä tälle no keholleni toiminta on harmillisen arvaamaton pirre nyt siis tässä jutussa..




Tämä keho ja sen sisltämä tietoisuus olisi nyt jo valmis lähtemään vaikka tähtiin selvittämään miksi om täällä vaeltanut ikiaikoja elämästä toiseen..

VÄRIMAALAUS JOLLA ON SELKEÄ TOIMIVA MUOTO JA TILA MERKITYS JA TARKOITUS ?!


Monia vertauskuvallisen selviä vihjeitä silti kuka minä olen sanan ajan ja tilan aiinä todella laajemmassa mielessä vielä täällä...

MITÄVARTEN MINÄ OLEN OLEMASSA ? EI OLE MITÄÄN TARKOITUSTA MIKSI ELÄN TÄLLÄ PLANEETALLA ?


Tehtäväni ei ole oikealla tavalla täyttynyt täällä se on paha juttu monelta kantilta katsoen ei ole sitä mitä sen pitäsi olla nyt jo....

TEOS IMEE SINUT MADONREIKÄÄN : TAIDEKOULUSSA PÄISSÄÄN KATSOEN OLI NÄIN KOETTAVISSA TÄMÄ ?


En pelkää kertoa tätä sisäistynyttä kokonaiskuvaa siintä mikä on tämän kaiken tarkoitus jolle ei ole sanoja eikä käsitettä ihmiskielessä..

Olen silti yhden laki tai sen ajatelun perustajia jo siis muinaisina aikoina kun tähdissä oli sota ja kaaos kaikki on sitä myöten selvää...



Kristallit kvartsi energia kiteet kivet timatit on muinaisen teknologian ja tietämyksen perustana koneiden osiana joihin se tietoisuus kiteytyi......

Nokiaakin suurempi syys sitä tutkia viedä kehitys uudelle tasolle jolla se jo oli muinaisiana aikoina....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.