IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Psykol0gin joka on todella siis koulutettu yliopistossa käsitys ihmisestä ja tämän ajatuksista joita tämä..

Kirjaa ja sisällyttää toisen elämään jopa käsittämättä ei ole kyse...

Henkilön mielenterveydestä on kyse siis hallinollisesta asetuksiin ja jopa lakiin pohjautuvasta menettelystä toimintatavoista..

Hänen omista toimintatavoista jotka ei sovellu minun elämääni ei kaikkia voi samalla tavalla ja siis automaatisesti luokitella..

Siis samaksi yhtäläiseksi ongelmaksi tieto ja siis se taito suomessa ei ole siis vain todella koskaan yltänyt osaamis tasolle joka on riittävä..

Arvioimaan toisen todellista ja siis olevaa sitä mielentilaa tai psyykistä tilaa ja ei edes niitä siis traumoja vammoja oppimiskyvyn puuteita...

Jalka on taidekoulun ajoilta 1983 -85 puuttuu kenkä ja rusetti muut sillä minua kiusasivat alvariinsa koulussa jäi minulle?


Minun tulevaisuuden suunitelmista joita ei ole työelämän suhteen ?

Ja ei ole kyse jaksamisesta on kyse siintä onko se edes mahdollista olla niin?

Toisissa euroopan maissa on saavutettu tietty taso ollaan vielä vuosia se mestarin avustaja tehdään pieniä osia ja muita töitä...

Ja joilla todella opitaan ammattitaitoa meillä täällä suomessa koulutus on ja johtaa syrjäytämiseen uudelleen kotiisi ja ullakolle ?

Käyt suojatyökekuksissa joihin sinua ei oteta sinun osaamistasi ei niissä tarvita edes yksinkertaisiin töihin...

Ja sinun pitäsi ottaa laina voit harrastaa sitä työtekoa verstas jossa oikea ilmastointi pölynpoisto hegitysuojaimet happimaskit koneet...

Koulutus on erityisryhmien peruskoulutusta opettaja kieltäytyy jopa siis opettamasta taidepuusepän erityistaitoja siintä ei psykologin toimesta...

Vain voida edes keskustella...

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Luokanvalvoja ja Rehtori ei siintä välitä nämä johtaa psykologia harhaan miksi vajaatyökykyisiä koulutetaan artesaaniksi jos sitä ei tarvita ?

Suojatöihin joiden tehtävät on mukautettu kehitysvammasille sopiviksi ei tarvita artesaanin koulutusta..

Ja ei välttämättä makseta sitä oikeaa toimeentuloa ja edes sitä siis toimeentulao ja palkkaa voit jo itseasiassa maksamaan itse ruokasi matkakulusi....On kyse yhteiskunnallisesta toiminnasta jossa todellakaan ei fantasioita ole tähän sisältynyt millään tasolla ja ei siinä ole kyse mitä on....

Turol sana on tarkoittanut..

On jo Lorut toisin päin käännettynä koko sana..

On kyse puhtaasti juuri siintä siis toiminnasta joka ei mitenkään vain liity minun henkilökohtaisiin ongelmiini tai syihini..

Väline joka ylläpitää Lapsen ja Nuoren aivojen käsien taitoja on susiteltavaa kaikille joilla on halu oppia ja kehittyä ?


Psykologi käsittä asiakirjansa siis mukaisesti tämänkin siis harhaisuutena mielisairautena tai jonakin mielentilana ja psykiatrisena syynä ?Nyt on tultu sen suhteen umpikujaan minulla ole enään resurseja elää ja toteuttaa mitään sitä mitä olen aiemmin kyennyt toteuttamaan..

On vain kahden vakuuseläke ei tarkoita toiminta loppuu siihen vähän resurseja vapautan itseni siltä näillä keinoilla nyt ...


Joutunut toteuttamaan kehitysmaissa elävien siis köyhien jo rakentamien kasvihuoneiden kaltaisia menetelmiä..

Köyhyys alkaa jo siis olla täällä..

Suomessa tasolla jolla romahtaa elämäntasokin osalla väestöä ja nyt kun jo työttömistä on tehty..

Siis tietoisesti jopa uusköyhiä kurjistettu elämä on aktivoivaa politiikkaa olen hyväksynyt..

Jo tämän tämä todella vain johtaa tätä myöten katsoen tulevassa tämän toistumiseen..

Euroopan maailman mitassa ja maailman tilassa ja ajassa jo siis niiden jo 1917 - 18 tapahtuneiden yhteiskunnalisten muutosten toistumiseen..

Ja jopa siis väkivaltaistenkin seurauten kautta moniin todella jopa siis elämää tuhoaviin..

Moniin yhteiskunnalisiin taloudellisiin mullistuksiin ja jopa toistumiseen ja niiden siis uusiutumiseen tulevassa ajassa ja tilassa..

Näille ammattimaisille koulutetuille auttajille on turha puhua on lojaaleja taloudelle vallalle omille eduilleen ei he tätä näe tai käsitä totena ?

Tulevaisuus 1979 näkökulmasta hajoavia valtarakenteita uusia syntyy myös tulevina aikoina tätä olen ajatellut aina näin ...


Kyse ei ole mielenterevydestä ihmiset on alkaneet tiedostua on pian kyse siintä..

Ja mitä todella väkivaltaisia muotoja kielteiset muutokset saa aikaan se on nyt nähtävä siis tulevaisuus ei ole vaihtoehtoja esittää tälle enään....

Asioiden tekeminen on hyödyllistä terveydentilan suhteen teet sitä etkä roiku kuten muut siinä löyhässä hirressä jota ne ?


Ja muovit joiden saatuttavat vaikutukset on ainoa mahdollisuus ansioitua ylikansalliset toimijat on jo siis ottaneet luonnonvarat hallintaansa?

Tuhoava taloudellinen toiminta luonnonvarojen haaskaaminen saa jatkua vaikka muuta on valheelisesti luvattu jo 1980 luvulla ?

Nyt sitä ei voida tehdä enään tuho vääjäämättä edessämme valinta on jo tehty enään ei ole aikaa eikä tilaa muutoksille..

Ja jokainen lupaus on siis aina petetty syyllä jos toisella perusteltu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.