IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Materialisoitumia tietoisuus niitä materialisoi ja niiden siis sanoma on niin vähän vielä siis tiedostunut minulle en siintä puhu mitään..

Materialisoitumia ja tähtiä näkyvät yhtä pieninä kuin jääkiteet sitä ne ei ole selkeitä valopalloja tai värejä laidasta laitaan..


Kuvan käsittely ohjelma on siis tässä koneessa todella siis parempi ja voin keskittyä näiden kuvien siis no muokkaamiseen raakamateriaalia...

Erityisiä värejä kirkas valkoinen sinisen sävy läpinäkyviä materialisoitumia lähetin näitä kansaedustajille ja siis sitä on...


Vasta näiden ilmiöiden tyyppillisin puoli on tämä tätä ei ehkä siis vain niin ollen jatku tietyn ajanjakson verran ja..

Ilmiö on todella pääosin paranormaalia toimintaa positiivisella tavalla tähtitaivas syventää vaikutelmaa materialisoitunut..


Tavanomaista paranormaalia toimintaa ei muuta kait ole luvassa tämän ja tuon jälkeen mitä nyt on koettu nähty tiedostettu..

Valopallo ei ole kuu ei ole planeetta kaksi kodetta on valopalloja kuu tässä toisaalla ei vaikuta tähän valopalloon siis tässä!


Syntyy moderneja siis jopa taideteoksia aiemman koneen ohjelman avulla....

Värimaailmassa kamera yökuvien kautta modernia taidetta huurua jääkiteitä noita tihentyneitä pallomaisia ilmiöitä siis ....


Värejä sävyjä moneksi on tähän sisältynyt jo nyt saan ohjelman teen siintä taidetta metfyysistä aineetonta taidetta..

KOSMINEN NÄKÖKULMA KAMARAN JA TEKNOLOGISEN VÄLINEEN AVULLA TEHTYJÄ TAULUJA METAFYYSINEN TILA AIKA ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.