IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Resurssien jakoa uhmisen hyvinvointi on jotakin muuta kuin talouskasvu on etuoiketetun ja hyvin pienen osan ihmiskuntaa ottaessa kaiken hyvän elämän ja aseman itselleen käyttämä iskulause..

Tämä on tulevaisuutesi mikäli et mitään yritä sen muuttamiseksi paremaksi on turha olla positiivisesti temättä mitään ?


Tämä on se vallitsevan talousjärjestelmän ydinajatus joka tuhoaa vieläkin planettaamme ja elämäämme ei ole mitään ylikansoitusta..

Jolla tätä valitsevaa järjetelmää sen ongelmia siintä syylistetään niitä joita voidaan hallita näillä valheellisilla kielikuvilla ja siis mielikuvilla...

Ei ole edes yhden maatalouden katokauden ylittävää varmuusvarastointia ei ole pidetty huolta on riittävä väestönsuojelun tarvitsema varautuma..

Tuotannon romahdus siis todella johtaa todekka siis kriitilaan joka johtaa sotiin ja tuhoon..



Järjettömiä poliittisia toimiua perustellaan aina vain siis järkisyillä joita niissä ei ole muu kuin se ahneus paha tahto..



Puheita joiden ainoa siis tarkoitus on hämätä sumuttaa peitellä ahneita ilkeitä ja jopa todella pahan tahtoisia siis tuhoavia tarkoitusperiä..

Naivi tapa ilmaista asioita on osuvampi kuin hienostunut älykäs kielen ilmaisu ja kirjakielen oikeaoppinen hiotunut ilmaisu ja puhetapa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.