IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Ruokolahdella 25.8.elokuussa siis lauantaina tulin Kemin reisulta ja menin saman tien paikalliselle huvipaikalle kuvaamaan..



Ilmiö laajentaa itsestään itseään kuuluu asiaan ei ole sattumaa sen minä kokemuskesta tiedostan kuvaus ohjalmat ottaa sen mitä ne näkee esille..

Vaikuttaa sama kohde on kuvattu kahteen kertaan takapihalta käsin voi olla sama joka tarkoittaa sitä tämä olisi siis ...


Enkelipallot esiintyy sisällä se kuuluu tähän ilmiöön oleellisena osana joten tämä ei johtune heijastumista kamerassa on keino sitä vastaan olemassa..

Etupihalla vaikuttaa sama kohde kuin takapihalla otettu kuva kuvien välinen viive on monta minuuttia ei siirry pysyy siinä ....


Muutoin näitä olisi joka kuvassa siintä syystä kuvassa on olisi heijastumia ja siintä on minulla kokemusta ja kokemustietoa miksi on näin..

Nämä auralla varustetut pallot minä jo tunnen vaikka missä sama rakenne ja muoto mikä on jo yökuvissakin ulkona....


Tähän on turha asettaa skeptisyyttä voi antaa luovalle tuneälylle tilaa olla ja toimia luonolisella tavalla intuutiokin toimisi niin nyt..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.