IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Tämä aika ja yhteiskunta on niille mahdollisuus toteuttaa itseään joilla on parempi koulutustaso ja varallisuutta pankeissa ja hyvä terveys..

Olen jo psykologisesti testanut suhtautumista elämään ja ihmisiin joka on tuonut esille tämän

Ja jokainen väite parapsykologisista ilmiöistä on joko tulkinta harha tai se siintä minulla juuri nii siintä johtuva mielenterveysongelma..

Muutoin yökuva on vain yökuva ellei tuota olisi se ei antaisi kuvalle syvyyttä elämän sisäavaruus on tämä niin sitä on !


Kamera kuvasi tämän perhosen joka välähti silmin nähden samanvalo jo siis todella siintäkin heijastui..

Ilmiö antaa kuvilleni syvyyttä tähtitaivas korostuu luonollisella tavalla ja tekee monista kuvista julkaisukelpoisia kuvia..

Viisi kohdetta tai se yksi kohde on muita isompi ei muita lähempänä siis etäsisyys on arvioitavissa tavalla tai toisella..

Kuvat olisivat yökuvina pimeyttä ilman tätä sitä ei kannattaisi edes julkistaa käsittelyohjelma sen saaminen vie aikansa..


Ja siis sama tämän ilmiön siis sen suhteen hiejastuu..

Ja se siis se valo ikään kuin heijastuu siis tämän kohteen rajapinasta ja perhonen oli kuvassa valon tuiketta..



Ja kohteesta ja otin esille sen kameran ja tietokoneen ohjelman avulla..

Ja kaksi sisäkkäistä rajapintaa koko vaihtelee pesäpalosta potkupalloon siintä jumppamaikan palloon 50 senttiä tai lähelle metrin luokkaa..

Ensimmäisen näki omin silmin se oli todella palasmaa..

Tapahtui 1970 luvulla sama tapahtui joulun jälkeen ihmis silmin siis no nähdyt valopallot oli kaksi kappaletta toinen joulun jälkeen..

Sillä syyllä ensimmäinen psykologi ja lääkäri pilasi elämäni ja työkykyni yhden vallopallon vuoksi tämä kaikki tapahtui minulle..

Valohahmoja on monta tulee kuviini paikoihin joissa niitä ei voi olla sinä ei ole perhosta on vain värikäs valohahmo....


Henkiset syvemmät arvot kauppatavaraa joista he tekee itselleen ulkoisen harhaan johtavan imagon..

Olipa kyse mistä hyvänsä ikään kuin kohde tai esine sisällä toinen ääriviiva vaikka mitä mieltä olisin tai en olisi tämä....


Ja he ei mihinkään sinässä ole sitotuneita..

Pieni joukko siis ihmisiä ja noin tilastolisesti katsoen hyvin siis se todella pieni porukka on todella sisäisen ja henkisen tien kulkijoita..

Jotta sinulla on mahdolisuus toteuttaa itseäsi aidosti pitää olla lottovoitto rahaa voit ostaa arvometallia ja pitää rahan käyttövarana..

Elämä ja luonto on täynnä kuvaamatta jääneitä ilmiöitä värejä antaa yäkuville syvällisyyttä monia uusia ulottuvuuksia !


Vain sitä kamera näkee tällä tavalla asioita joita ihmisen mieli ja silmät ei vain näe en ryhdy siintä syystä seleittelemään tätä..

Ilmiöissä on luononmutoksen jatkomo ja tilan ajan elämän syitä ja siis seurauksia tapahtuu enemmän kuin sinä näet tapahtuvan..

Samankaltaisuus useampi on saman kaltainen kohde on metafyysinen sili saman toistoa ryhmänä aina löytää uutta ja ....


Joissakin tapauksissa mennään jo luonnollisen yliluonnolisen rajalle voi olla silti joko luononlait on noin monimutkaisia syitä myöten tätä..

Ilmiö alkaa monistaa joitakin ilmiön sisälle tulevia asioita..

Vaikuttaa siltä ilmiö on sama joissakin tapauksissa kohde on sama kuvasin jo viikoja aiemmin tämä voi olla ehkä totta....


Alkaa monimutkaisemmiksi muuttua jättää kysymyksiä jälkeensä miten monimutkaisia..

Ja itseään monistavia ilmiöitä voi löytyä vielä tämän kaiken jälkeen on jo kuin olisi ihmisen siis silmiä muodostelmissa...

Tätä näkökohtaa myöten luulisi luonnon elämän siis kuvaajia kiinostavan tämän siis hyvin siis monimuotoisen ilmiön kuvaaminen..

Ja siis se esille ottaminen..

Ei tarvitse hienoja välineitä..

Ja vain sen tavalisen monimuotoisen siis sen jo olevan olevan ja otetun kuvan käsittelyn korjaamisen hinomuotoisen muokkaamisen taidon..

Asia ei tunnu ketään kiinostavan tässä maassa..

Samoja on tietokoneohjelmien kuvat joita ei ole edes olemassa siintä jo joutuu maksamaan myy olematonta inormaatio pakettia tuotteena..

Sama ostaa näitä kunhan saa hyviä kuvia permepia kuvia..

Jos ne ei ole yhtään mitään voihan olematonta kaupata ihmisille siis jos se on tuote jolla hieno paketti..

Ja sisällä muisti korttit ohjelmia..

Keskiajalla sinut poltetaan noitana 1900 luvun alussa olet elämäsi ajan elät siellä siis mielisairaalassa hullujen joukossa teet pakkotyötä..

Natsit sinut vain siintä syystä kaasuttaa elävältä...

Ainoa pitkäikäinen kaveri ja ystävä istuu ja katsoo öistä maisemaa kun vaimo nukkuu en saa unta kävelen pihalla ajan kylälle kuvaamaan..

Tietty valon aaltopituus ja taso hämärtää ilmiön tällä tavalla kisan lähellä hännän kohdalle jopa siis tullut ilmiö ja ......


Tänä aikana olet syrjäytynyt ja syrjäytetty työelämästä olet joko siis se mielenterbeysongelmainen tai lieväkehitysvammainen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.