IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Tällä tavalla on kirjattu asikirjoihin perustelu pasittaa pesukoulun jälkeen psykiatriseen hoitoon kuvakkeet joilla se onistuisi 1974 - 79 hyvin..

Tämä on se oleva siis mielenterveytieto jolla on määritelty sairaseläke ja sosiaali turvan perusteltu..

Ja vamaisuutta tai kehitysvammaisuutta ei ole voitu todeta..

Hoidon perustelu on tämä sitä seuraavat 30 vuotta pohjautuu tähän syyhyn joka on näin määritelty joka ei ole totta edes.


Psykologin ja lääkärin antama märitelmä on tämän henkilön ajatusten ja mielipiteiden lainailu psykologisessa tutkinassa..



Kirkon jopa siis seurakunnan edessä annettu siis minun tätä todellista siis vakaumusta uskoa koskeva näkemys ja se kuvake..

Joka on riittävä syy joutua silmätikuksi tässä seurakunassa..

Tämä kuvake oli minun tulkinta uskontojen synnystä ja historiasta jonka esille ottaminen oli jo mielenterveystietoa ....


Alla on pyhä kolmiyhteys joka on yhtä hyvä lisä tähän psykiatriseen ja hoidolliseen lähetteeseen ti todella sen hyvä osanen jopa..

Pyhä kolminaisuus tieteen ja historian tulkinta jolla sai meielenterveysmerkintöjä 1970 ja 1980 luvulla aika monia ....


Kuvakkeita löytyy jo 1970 luvulta asti kirjoista joita lukeneet monet siis lapset ja nuoret siintä puhuneet joutuneet vaikeuksiin..

Tieto ei enään ole haitallista jota se oli vielä 1080 ja 1990 luvulla mihin tätä on tarvittu siis eläke ja sosiaaliurvaan ja sen siis myöntämiseen..

Kaikki tieto siis on systeemissä tietoa jolla diaknoosi on perusteltu..

Ja sitä ei voida hävittää valtion muistin osanen joka ei voi kadota noin vain ei voi poistaa valtion kolektiivista siis muistia ei voi vain poistaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.