IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Salaaminen ei koskaan voi olla aivan siis täydellistä tiedon ja historian pimittämistä argeologiset museot on tiedon..

Arkistot joita on piilotettu aina tuleville sukupolville..

Jossakin on arkistot joita ei ole voitu vielä edes löytää siintä syystä joka tarkoittaa ne tehty juuri sitä varten..Ja virallisen epävirallisen tutkimustiedon siis näkyvänä olevana tulevana kokoonpanona jo nyt siis olemassa..

Ja silti siintä riippumatta mitä on toisin nyt oleva julkinen virallinen siis kirjoitettu historia..

Yhdysvallat ja Neuvostoliitto kehittänyt tätä jo 100 vuotta siintä syystä yhdysvallat luopui avaruussukulasta ei ole ufo...


On ollut myös meillä suomessa yksi marginaalinen psykiatrinen siis sen hoidon perustelu vielä 1960 luvulla ja 1970 luvulla..

Ja aina vuoteen 1989 asti...

Auktoriteetin virallisen tieteen ja tiedollisen tason ylittävä toisin ajattelu ja siintä johtuva niskurointi vastaan haraaminen..

Ja jota voineet lapset ja nuoret tehdä ja osahan on jo siis todella älyllisesti aikuista moni mutkaisempiin suorituksiin kykeneviä..

Älyllisyyttä merkittävämpi on sosiaalisuus tunneälyn se kehitys prosessi sitä haavoittamalla systemaatisesti psykiatrisin keinoin..

Käyttämällä uskovien omaksumia maipuloimis siis menetelmiä aiheuttaa pelkoja traumoja..

Mutta ne todella siis hetkelliset pienet siis järkytykset harvoin aiheuttaa pysyviä taumoja..

Taustalla on lähes aina niitä siis suurempia tekijöitä ja se siis pieni tekijä laukaisee tarauman monet ne olevat siis oireet..

Psykiatria perustui tutkinta käytti kuvia piirustuksia tutkintaa jossa tämä kuva ilmensi kahtia jakautunutta minnuuttani .....


Tuota ajatusta on todella olemassa toisia aurinkokuntia joissa on älyllistä elämää täällä on vierailtu aikojen saatossa..

Tämä aihealue oli jo 7-8 vuotiaana osin aikuisen tasolla lapsen puhumana esille tuomana ajatuksena historiastamme ...


Yritetty syyllä jos toisella kitkeä pois lapsen ja nuoren mielestä puheista esille tuomista ajatuksista psykiatriaa on käytetty tähän tarkoitukseen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.