IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Vaikka on niin en ole elänyt niin hyvää elämää etteikö ole tapahtunut sitä mitä olen kertonut ei se ole kaikea nielevä asiantila nyt..

Merkitys on silti aina vähemmän oikea ja hyvä asian tila ristiriitaisia ovat ihmisen kokemukset ja syyt ja seuraukset..

En tätä aivan omista lähtökohdista keirjoita en eläne siltikään kovin itseeni sitoutunutta elämää kuin ja sen pakon edessä..

Ja kun ei ole muuta mahdolista olla tämä olen aina tietoinen siintä mikään ei ole muuttunut siintä paremaksi mitä se oli jo..

Sukujen sosiaalinen verkosto olin silti aina ulkopuolinen en kuulunut tähän enkä tuohon kohtaloon elämään uslkopuolinen tarkkailija minä olin aina....

Ekologinen elämän syy on hoitaa pihamaata rajoja myöten koota roskapuuta uuniin istuttaa tilalle omenapuita tai siis ...


Minun aikana ei ole niille joita ei pidetä normiihmisinä teetty muita töitä ja toimenkuvia kuin niitä joita osaa 1900 luvun alun työkyiset ihmiset..

Olen siistinyt tontin reunat kuten kaikki reunoja myöten käytävä läpi tällä tavalla mieli pysyy hyvänä ja eheänä tässä...


Ei ole soveltuvuutta edes 1970 kuvun työelämään sorvin ääreen sitä ei voitu myöntää eritysisen selkein syin ammattikoulutusta..

Komposti kasan kohdalla on mahdolisesti ensikesän perunamaa muokkaamalla tonttia muokkaan terveyttäni elämääni ..


Erilaisena pidetään syrjitään hyljeksitään joka taholla jopa se virastoissa asioiminen tapahtuin huoltajien toimesta käsin..

Aikuisena kotona oli pakko yrittää taivuttaa sitä siis hallintoa vuosiakausia 1974 - 1986 asti..

Pojan järjestys 1980 - 85 on äidille selkeä siivoton tila neurootista ja vain vähän pölyä joka on siivottu kerran kuussa ...


Itsensä kehitämisellä ei ole mitään sitä siis suurta merkitystä ja sitä ei asiakirjoihin ole edes todella koskaan liitetty..

Huolellinen elämässä hoitaa oman osansa moiteettomasti näyttää monia kykyjä mahdollisuuksia..

juuri niin se ei herätä mitään millä on mitään merkitystä..

Samaa on työttömien kohtelu tänä aikana..

Ja heidän lastensa kohtelu sitä samaa syrjintää elämän pois riistämistä samma osin erityisryhmien kohtelu..

Ja on aina syrjintää ja sitä siis hyljelsintää elämän pois riistämistä..

Syy ja seuraus on en enään siis välitä en ole silti koskaan voinut kuulua mihinkään monta yhtäaikaista syytä ja seurausta..Olen jo 39 vuotta aivan turhaan siis haaskannut elämääni tähän mitä en todella näe elämäni arvoisena asiana tässä maassa ja ajassa ja tilassa...

Tarkoitan pois menollani tätä elämäni olen tänne haaskannut kokematta koskaan täysin tänne kuuluvani tämä on sitä....


Jos tämän elokuvasarjan olen nähnyt olen kokenut kuinka energia on jo kulkenut kehoni elämäni läpi jos voisn lähtisn heti pois...

Jos voisin nuorentaa korjata kehon 20 vuotiaaksi lähtin pois elävänä en tänne kuulu joten se on todella hyvä vaihtoehto..

Ei ihmiset välitä mitä minä olen mitä minä teen ei ole lapsia ei ole lasten lapsia kukaan ei kaipaa eikä välitä jos vain katoan pois..

Vaimonia katoaa kotini katoaa pois talennetaan aikaan ja tilaan..

Talon paikalla on kuoppa ei mitään ei kukaan välitä siintä kuin vain sen verran jää hämmennys se kertomus..

Ja ei kukaa ei tuhoa sitä mitä minä olen rakentanut pistä ytään talua ja taideteosta jätevaunuihin..

Ja tämä kansa ja ne ihmiset heittää herkästi kaiki arvot jätteeseen jolla ei ole hintaa...

Ja monet vammaiset ja eritysiryhmien elämää elävät on hävitetty muistoineen pois..

Jos elämäntyöni jää kesken ei kukaan sitä arvosta sitä ei ole sen jälkeen edes olemassa enään vihattava todellisuus ahdistava itsessään..

Sinä et tästä mitään oppine sinulla ei ole tähän mitään sanottavaa..

Sinun kohtalosi voi olla kun et osaa nähdä sitä mitä sinulle on sanottu ja kerrottu mahdolisena totena sinä muutat kaliforniaan..

Aurinkosi laskuun tulee tärinää meri peittää kohtalosi..

Uskot valtaa ja taloutta sijoitat rahasi sinne olet unostanut minne ei siis pidä mennä mikä on tämä aika ja todellisuus..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.