IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Lapsen ja Nuoren kohtelusta ei psykiatrisessa historiassa moniarvoista ja selkeästi puolueetonta tiedekirjaa..

Ihmisravon ja ihmisoikeudenoikeuden siis se kaltoin kohtelu oli lailistettua toimintaa jota ei siinä muodossa raportoida..

Mielivalta 1960 ja 1970 sekä 1980 luvulla jatkunut piilevänä aina 1990 ja siintä laman talouden perusteilla tyrmätty oikean suuntaiset uudistukset..

Aina 2000 luvulle asti on vain tyrmätty oikean suuntaiset uudistukset...

Ja aina vain tunnemmas vesitettyinä ja siis sen kestävyysvajeen valtion velan perusteilla..

Tänä jouluna on siis todella selkästi todella alkanut se jo uusi palvelujan vesittämisen ja heikennysten systemaattinen siis toteen saattaminen...

Itseasiassa 36 vuotta on jo todella siis jopa lyöty laimin aivotutkimukseen neuropsykiatriaan pohjautuva..

Menetelmien tutkinallinen ja monien siis hoitotapojen päivittäminen ajan tasalle tieto on 36 -49 vuotta vanhaa aikansa elänyttä..

Tutkintamenetelmät on vieläkin teknologisesta kehityksestä riippumatta noin 40 vuotta vanhaa tietämystä aikaansa todella siis jäljessä..

Asenteet tiedollinen tunneköyhyys psykologisen tutkinan oireyhtymä ja tuloksettomuus hoitovateen heikoudet prökraattinen teknoratia..

Kikkailu on korvannut tulokset hoitovasteet..

Kohtuuton lääkitys jo tuohoaa lasten ja nuorten elämän kehityksellisessä tilassa lääkkeillä muokataan aivoja hermostoa neuroverkkoja..

Tietämättä mhin tämä voi johtaa kokonaisuutena ei ole siintä tietoa jota voisi käyttää sen arvioimiseen..

Lapsena lujemani kirja on psykiatrian historia aina 1970 luvulle asti elikä vuoteen 1973 asti tämä oli tiede kirjana .......


Sama virheellinen kohtelu on jatkunut tähän päivään asti perusteluna on nyt kostannussäästöt ja ei ole resurseja parempaan kohteluun.

Hoidon perustelu on tämä sitä seuraavat 30 vuotta pohjautuu tähän syyhyn joka on näin määritelty joka ei ole totta edes.


Ihmisarvon ja Ihmisoikeuden toteutuminen ei ole totta työttömät ja ne siis erityisryhmät margianaaliryhmät on eriarvoisessa asemassa.Lapsilta eikä nuorilta ei kysytä aidosti mitä he on mitä he ajattelee mitä on elämä heidän näkökulmasta katsoen..

Lapsella ja nuorella ei voi olla kykyä tarkastella suuria kokonaisuuksia ja kehitellä monimutkaisia siis mielikuvia monista näkökulmiasta katsoen...

Arvioi maailmaa tiedostaa asiaoita ja tapahtumia..

TIETOA ETSIMÄSSÄ LAPSENA 1970 LUVULLA ESITIN AINA KYSYMYKSIÄ VASTAUKSILLA AIKUISILLE LOPUTON KYSYMYS .....


Minulta ei ole sitä kysytty aiviointi on aina tehty aikuisen näkökulmasta ja lähtökohdista katsoen sillä perusteella..

Ja ei se mitää tiedosta käsitä tai tajua mistään mitään neuvotava ja aina ohjattava aikuisesta lähtökohdasta katsoen oikeaan suuntaan..

Sama luokittelu kohtelu on aina osin edelleen sen tulotason koulutustason yhteiskunallisen aseman mukaista..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.