IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Mikä on todellisuus on helposti tässä nähtävissä jos otetaan jokin esine jonka valmistin aivan siis 1980 luvun alussa..

Alla oleva hyllytila säilystystila on säilynyt vuodesta 1980 -82 aina tähän vuoteen asti käyttökelpoisena..

Maalaamalla ulkoisen ennalleen se oli keltainen sisällä valkoinen hyllytila
esine on itse tehty ilman mitään koulutusta..

Hallinossa sanotaan ei ole syytä laittaa mihinkään siis ammatikouluun ei johda työlistymiseen vedätys jatkui 1979 - 1968 asti..

Oppimiskyvyn puutteet on jo siis todella vain luutuneet...

Ja eritysikoulussa olisi voitu vielä siis oikoa ohjata korjata opimiskyvyn siis ongelmia 1980 luvun alussa...

Kierrätystä ja romua joka lähtöön: Omat systeemit perusteet itse tehty elämä .....


Lukemani kirjat on tietoa ja osaamista edistäviä motiiveja täynnä olevia syitä seurauksia leimata lapsen ja nuoren siis koko elämä.Opiskelua oppimista ja sitä sosiaalisuutta siis ihmisuhdetaitoja ei tueta...

Ja sitä ajattelua ei ole siinäkään asiassa se on sama epäkohta joka on jo nyt vielä 2018 olevaa sitä tulevaa todellisuutta..

Piippolassa Erityisryhmien opetusohjelma jossa oli Vammaisia työrajoitteisia oppimisvaikeusongelmaisia oppilaita 1986-89..


Sain aikaan tuoteen omaisen siis sarjan esineitä puusta koko siis hallinto auttamiskoneisto on lopetanut..

Nuoren osaamisen siis tietoisen siis taloudelisen ja sosiaalisen tukemisen rahoittamisen 1989 vähän ennen jo lamaa...

Kukaan ei välitä siintä mitä minä teen ja olen hiljaisuus vaikeneminen ja hylkääminen unostaminen ei ole nyt 2018 varaa valmistaa näitä..

Maksaa minulle palauttaa jo siis joskus osattu taito ei ole resurssia eikä mahdollisuutta tehdä korvaavia kappaleita nyt..

Kirjoja joita olen lukenut..

Alla on jo sen psykologin ja ensimmäisen lääkärin asenne ja joka vaikutti samana noin 5 psykologiin ja lääkäriin sama asenne ja periaate..

Luulit suhtautumsitapa olis iollut erinlainen vastaavuuksia tuli vastaan sitä on käytetty juuri tähän syyhyn ja tarkoitukseen..

Lapsen ja nuoren osaamisella ja voimavaroilla lahjoilla ei ole mitään sitä merkitystä..

Aivan siis samalta jopa se tuntuu olevan todella siis nyt vielä elikä siis 2018 on se nuorten aikuisten työttömien kohtelu..

Ja monet äänestäjät äänestävät polittisen taloudellisenn siis valtaan ne jotka tämän tekee aina uudelleen siis mahdolliseksi...

Syrjintää ja hyljeksintää ja siis niiden täerkeiden siis olevien sosiaalisten taloudellisten voimavarojen haaskaamista taloudessa..On avaruustutkimus ilamailun historia monet tietokirjat ja monet siis jo olevat ufokirjat asiatila siis erikseen..

Ja se parapsykologia monet nuorten kirjat..Nyt tuotanto on 150 % prosentin ylituotantoa automaation rodottien ja keinoälyn avulla roskaa saasteita on jo ne meret täynnä..

Kukaan ei siis todella vain tehokkaasti siis kehitä siis puhdistusohjelmia ottaa ne mittavat haaskatut siis monet raakaaineet talteen..

Ja ne saasteet on raakainetta siis teolisuudessa ja taloudessa on kaiken haaskaamisen tuhoamisen kehityssuunta kohti tuhoa..

Minun sukupolveni aikana samoja ongelmia on aina näennäisesti yritetty korjata ja oikoa pois luvattu hyvää aiheutettu vain lisää sitä pahuutta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.