IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Taide ja vapaa luova ajattelun tilanne 1980 luvulla vein näitä psykologin ja terapeutin nähtäville mitä se oli herättänyt psykologin mielessä..

Taide ja luova mieli on käsitetty vielä 1970 ja 1980 luvulla siintä on siis tehty mielenterveysongelman omaisesti asiakirjoihin merkintöjä..

Liitetään siis erityisryhmiin..

Ja vammaisuuteen ja todella siis jo aika moniin mielenerveysongelmiin..

Tästä syystä sitä ei haluta tukea..

Ei siis sosiaalisesti eikä nyöskään siis taloudellisesti sitäkin vain halutaan lääkitä pois johon en ole suostunut koskaan..

Vammaisuuden kohtelun historiaa psykologin kokemana hänen pelkonsa ja asenteessa tulee jo ilmi mitä se on ollut vielä 1980 luvullakin..

Lapista pohjoisuomeen ja pohjanmaalle on yksi yleinen asenne ilmapiiri on tätä sisältänyt todella siis nin moneksi niin ollen kohtaloksi asti..

Aihe joka on psykologin joka on nainen hänen siis sen käsittelyn ohella herättänyt tämän mikä liittyy pelkoonsa ja .....


Nuori aikuinen potkuttelee mielenerveystoimistoon ja juuri siis tällä tavalla talun kanassa..

Kävin psykologilla tämä aihe mukanani 1980 luvulla mutta millä tuloksella miten tämä reakoi tähän asiaan siis ja kun ?


Ajatuksia siintä miten terapeutti suhtautuu tähän kaikkeen kieltäytyy siinä olemasta ohjaaja ja terpauttina tässä mukana..Vahvistaa terapeutin pelkoja lausunnoillaan puhelimessa siintä mistä on tässä kaikessa kyse outoja käytöksellisiä koukeroita..

Ajattelun ilmaisun muoto sen olemus sekä vahvuus ei kerro mitään siintä mitä minä sillä tarkoitan on toinen kysymys ?


Vahvistaa omia pelkojaan ahdisustaan jota ei minulla ole tässä mukana potkuttelen taululla terpiaan..

Minun elämä Lapsena on ja pojan suhde valta tai alistussuhde minua on alistanut terapeutti joka on siis se Nainen....


Viisi psykologia ja yksi terapeutti on tätä pelkoa kokeneet ahdistusta ja uskoneet lääkärin lausuntoja ja psykologin lausuntoja 1970 luvulta..

Ajatusta siintä 1980 luvun alussa jos elämä riittävän ihmisen kaltaista herättää tämän ajatuksen maapallolle muuttajista..


Ensi psykologi tarkistaa kaikki minun siis ne monet tausta tiedot ja joille hän todella vain silti 1980 luvulla antaa niin siis suuren uskottavuuden..Perustelu pohjautuu johonkin esineeseen jota olen kuljettanut jopa sillä psykologin tai terapeutin toimeen potkurilla..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.