IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Olen levittänyt 1980 alkaen 30 000 lappua ja 4000 tarraa jotka on todella viety moneen paikkaan ja sen..

Ohella jälkeen 299 omakustannetta julkisuuden henkilöille nuoriso paikoissa oli monia artisteja muusikoita..

Joitakin lehtijuttuja noin 20 kappaletta yhteensä satatuhatta henkilöä on ne huomannut tai ehkä jonkin verran enemmän kuin vain hoin monta....

Jokainen huoneen esine tuolia lukuun ottamatta on olemassa edelleenkin oli siisti järkevä eläjä ja jopa taloudellinen ...


Kokemuksesta tiedän tässä maassa ei saavuteta mitään jos kuuluu vain ja todella yhteiskunan sosiaalisen taloudellisen luokituksen mukaisesti..

Erityisryhmiin äärimmäisen vaikeaa päästä pois lokerosta sosiaalisesta siis karsinasta jossa voi pakko olla elämänsä ajan..

Ullakolla asuminen on tapahtunut avustusten ehdoilla joita siintä tuli talouteen elämiseen kotona huoneiston kunnostus !


Hallinto ja systeemi eristää kotiinsa tai laitoksiin siintä ei voi päästä pois ja sama on toisella tavalla nykyinen systeemikin siintä ei pääse irti..

Harvat ne poikeukset onnistuu siinäkin jos onnistuu koskaan täysin siintä irtoamaan joutumalla siihen..

Se on todella vaikeaa jos yrittää siintä irrotautua ja jopa siis suorastaan mahdodonta..

Minä annan todenmukaisen syvälle käyvän siis kokemukseni todella nyt puhua muuta ei ole kuin olla joutumatta minun tavoin satimeen...

Joudut todennäköisimmin se on jo kohtalosi sinun tahdostasi riippumatta sitä on tämä elämä tässä maassa ja ajassa muta en lupaa..

Vaikeuksia ja niin suuria vaikeuksia ietipääsyä ei ole tule olemaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.