IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

(Dancing in my) Nuddy-pantsKeskiviikko 18.03.2009 20:00

Täällä englannissa on jo kesä. Aurinkoo paistaa ja lämmintä on. Aika ruveta kuljeksimaan ilman paitaa.

Jutustelin host-veljelle (4-v) että kun on näin kuuma, niin tekisi välillä mieli ottaa t-paitakin pois. Hän ihmetteli että miksen sitten ota (erinomainen kysymys joka olisi hyvä kysyä aina kun joku jostain valittaa...). Koitin selittää ettei yhteiskunta sitä yleensä katso kovin hyvällä.

Ja nyt sitten tietysti asiaan. Lämmin tulee, ja aloitan taas oman pienen sotani tasa-arvoisen paidattomuuden puolesta. Tämä on minusta täysin henkilökohtainen kysymys, jokainen henkilö päättäköön itsekseen haluuako/tarvitseeko kuljeskella ilman paitaa. Omalla kohdallani kyse on siitä, että haluan. Mutta vastaan tuleekin suurella volyymillä "et voi koska olet nainen". Miksen muka? Suoraan sanottuna mielestäni kauneuden tavoin seksismi on katsojan silmissä. (Ja mikä järki siinä muuten on, että joidenkin pikkulasten pitää käyttää kokouikkaria; kun niillä on alaosa päällä on mahdoton sanoa onko se tyttö vai poika. Lapselle luulisi kuitenkin olevan kaikin puolin helpompaa ja mukavampaa mitä vähemmän kangasta on tiellä.) Pelkkä päätös siitä että rintoja saa näyttää ei riitä minulle, varsinkaan kun järkeviä perusteita ei ole löytynyt.

Alaikäisenä, vanhempieni edustajana, loivensin tämän pelkissä rintaliiveissä kuljeskeluun, nyt olen jonkun palkollinen ja minun on häntä edustettava, mutta kun vihdoin pääsen näistä edustustehtävistä, ja edustan vain itseni, minulla ei ole syitä käyttää paitaa mikäli paidattomuus on enemmän hyväksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.