IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Aamulla.Keskiviikko 06.05.2009 14:46

Heräsin unesta, jossa kirveen kanssa heiluva tyyppi irrotteli päitä ihmisiltä. Tosin vain jo kuolleita ihmisiltä. Aina kun kirves heilahti, laitoin (unessa) silmät kiinni, ja kurkin vaan että milloin voi taas katsoa. Lopulta yhdestä ruumiista levisi valtava musta verilammikko, joka lainehti kuin paraskin lampi tuulella.
Siinä sitten (vihdoin) keksin että silmät avaamallahan minä pääsen näkemästä.
Epäilen tällaisen unen syyksi sitä kun eilen katselin Lost-sarjaa sivusilmällä samalla kun yritin kirjoittaa mailia. Tiedän ettei minun pitäisi (heeh, noin juuri käy) mutta itsepetoksesta tuli liian helppoa.
Ei minua unessa pelottanut tai ahdistanut. Olin tarkkailijana (enkä kuollut, joten mitä pelättävää minulla edes olisi ollut). Mutta ihan kuten valveilla, en tahdo nähdä katkottuja päitä.

Herättyäni laiskuudessani pohdin että olisi katsyä jos olisi taikasauva, semmoinen että kun napauttaa päälakea niin siitä sitten valuu päälle kulloinkin halutut vaatteet. Säästyisi se vaiva mitä pukemiseen tarvitaan (äänestän alastomuutta).

Kun valmiiksi jo ruumiita mietin, niin mietin omaa ruumistani. Minulla on elinluovutustestamentti lompakossa. En ole toistaiseksi kirjoittanut sitä paperia, joka kieltää pappia siunaamasta kuollutta ruumistani, mutta sekin pitäisi tehdä (niin, jos sitä ei käy kirkontornista kuuluttamassa, vaadi kymmensivuista plaria johon tulee sen seitsemän todistajan ja muutaman arkkipiispan allekirjoitukset, voi hyvin käydä niin että kaikesta huolimatta joku pappi on pyhää maata arkkuni päälle lapioimassa - kirkosta eroaminen esim. ei todista mitään).

Molemmat ovat papereita, ja nehän hukkuvat nopeasti. Niinpä mietin, että voisi olla hyvä tatuoida nämä tiedot ihoon, sanotaan oikean lapaluun kohdalle, ettei jää epäselvyyksiä. Hmm, sinne ei voi kyllä laittaa omaa allekirjoitusta, ehkä sittenkin nuo jonnekkin muualle... Mutta kuitenkin. Selkeä teksti "Tästä ruumista saa leikellä paloja irti niin paljon kuin siitä vain hyötyä jollekkin irtoaa [älkää unohtako nälkäisiä afrikkalaislapsia (huh millaisia ajatuksia pääni joskus tuottaa...)]. Yksikään kirkkolainen älköön sitä uskolla häpäiskö."
No ehkä vähän runollisemmin.

Lopulta muistin viimeisimmän. Olen miettinyt, että kun noita nekrofiilejä on maassa pilvin pimein (vai oliko se vain minun maailmani...) niin minun puolestani, noh varsinkin jos kuolen nuorena, joku semmoinen saa ihan rauhassa repiä tyydytystä ruumiistani. Tästäkin pitäisi joku lappu allekirjoittaa (tatuointi arveluttaa kun olen neulapelkoinen).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.