IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 18.07.2009 16:03

Ps. Lähden reissuun luottavaisena, kuten elämään tapani on. Päässäni on kuva tiestä, jolla astelen. Kävelen katsojaa, no siis minua, kohti. Pieni tyttö, iso reppu, tie siellä takana kaukas jonnekin, ei edes näy niin kauas. Ympärillä peltoja, kaukana takana metsää. Reppu on sininen, koska se on. Vaatteissani ei ole väriä, se on yhtä muutosta, jotain mattaa ja vähän pastellista kuitenkin.

Säteilevä hymy, apposellaan olevat silmät.

Maailma, minä ahmin sinut. Etkä tahdo tehdä sille mitään. Minä otan sinut, jalkojeni alla jauhan (Rasmus ja kulkuri, kiitos vinkistä), silmilläni nielen.

Istuin eilen elokuvateatterin melussa, ja yhtäkkiä päätin, että minua ei jännitä, pelota, huolestuta eikä stressaa. Kaksi minuuttia, ja olin aivat tyven. Nytkin olen, vaikka vähän jännittää, niin se on pientä, ja annan sen tulla; jos tahdon sen pois, saan kyllä. Hihittelen itselleni, miten saatoinkaan antaa tunteen, jonka itse epämiellyttäväksi loin, hallita minua.

Hymy.

Ps:n ps:
Jos minä en selviä tuosta reissusta, jos katoan (kuolenko vai varastetaanko minut, mitä tahansa), älä huolehdi; minulla on aina hyvä olla, missä olenkin.
Itke minua, unohda minut.
Muista aineen häviämättömyden laki; muutun energiaksi, ja vaikutan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.