IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

PostimerkkejäLauantai 14.11.2009 18:38

Joku myi kirpparilla pussillisen leimattomia postimerkkejä parilla eurolla. (Mukana oli kyllä leimattujakin.) Ensinnäkin siellä oli täysi arkki, viisi merkkiä, ensimmäisen luokan Aku Ankkoja. Joiden arvo käytettäessä on 5 x 0,8e. Paketti maksoi itsensä takaisin jo sillä. Sitten oli jokin muutaman kymmenen sentin euromerkki, lisää voittoa. Selvitin juuri Itellalta, että markka-arvoidet merkit käyvät vuoteen 2011 asti. Toisin sanoen, noin parikkymenen markan arvosta käyttökelpoisia merkkejä. Sinne jäis vielä toinen pussukka, jossa myös markkamerkkejä, en viitsinyt sitä ottaa kun ei ollut Ankkojen kaltaista selkeää hyötymismahdollisuutta. Taidampa hakea piakkoin ne pois, jos vielä ovat siellä, silti...

Mietin pitäisikö maksaa vähän ylihintaa. Toisaalta jos joku myy kahtakymmentä puntaa viidellä eurolla, pitääkö hänet vain olettaa tietämättömäksi.

Hienoja merkkejä, thought. Mielenkiinnostavaisia. Siksikin hyvä ostos. Hmm, lisätäkseni syntitaakkani, voisi koettaa lähettää postia 60 pennin merkillä kuin se olisi 60 sentin merkki... Voihan sitä kokeilla.

Ps. Jos sinulla on markka-arvoisia merkkejä, käytähän äkkiä. Luokallisia merkkejä voi käyttää "ikuisesti", vaikka olisivat markka-ajalta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.