IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Ruuasta puhuttuani..Sunnuntai 28.02.2010 16:58

Kuolen täällä nälkään.

Nää ensinnäkin syö harvoin ja toisekseen vähän.

En edes valita siitä, että täällä saa aloittaa vasta kun kaikki on istuneet pöytään ja saneet annoksensa (jonka yksi henkilö kaikille jakaa - argh), ja pöydästä saa poistua vasta kun kaikki ovat syöneet kaiken.

Onneksi olen päivät yksin kotona, muuten olisin kohta luuranko. Tarvitsen perunaa (nää ei syö) enkä ainaista valkeaa riisiä. Ruuat on muutenkin sellaisia mihin en ole tottunut, mutta sen kestää.

Jossain missä puhuttiin siitä miten Au Pairit on kalliita / halpoja tuli esiin se, miten noin parikymppinen tyttö ei paljon ruokaa edes syö, eli ylöspito ei ole kovin kallista (tosin, vettä ne sitten suihkun muodossa käyttää ihan toisia määriä...). En sitten vaan istu stereotypiaan; syön yksinkertaisesti paljon. Pärjään tarvittaessa vähäisellä määrällä ruokaa jonkinkin aikaa, mutta joskus tulee stoppi ja ainainen nälkä.

Jep, olen laiha, ja pysyn kumma kyllä sellaisena (vaikka ala-asteella yksi käsittämättömän kateellinen (luulen että sana narttu olisi kuvaava) pelottelikin että laihoista lapsista tulee usein lihavia aikuisia ja toisinpäin. Pitääkö mainita että hän on yhä pyöreänpuoleinen, minä muodokas mutta laiha, kiitos geenieni). Täysin huolimatta siitä mitä syön. No hyvä on, lihoin kilon viikossa kun olin työharjoittelussa leipomossa ja olin vapaa natustelemaan niin paljon viinereitä yms kuin halusin. Mutta nekin kilot karisivat harjoittelun loputtua ilman että tein mitään. Noin 50 kiloa on optimipainoni, ja siinä on ja pysyy. Kesät laihempi, talvet pyöreämpi, mutta aina laiha. paitsi pömppistä. Ja lantionseutua.

Juttu karkasi käsistä.

Johtuu varmaan siitä että hourailen nälissäni...

Mutta ei tarvitse lähetellä ruokapaketteja, alan vaan syödä aamu-väli-ja-iltapalan tottumaani tapaan. Kyllä se sitten. Niin, ja puuhastelen itselleni lounaan yksin ollessani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.