IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

"Meinaatteko koko perhe siis lähteä kanssamme harjoittelemaan Alexin suomenkieltä (opetin sen jo sanomaan "hurrit on homoja") ruotsiin? Täytyykö olla viikonloppuna (niitä mahtuu tolle ajanjaksolle yksi - ei hyvä juttu)?

Kannattas lähtee sunnuntaina-keskiviikkona, koska se on halvempi (viikingin hintoja tsekkailen) http://www.vikingline.fi/aikataulut/risteilyhinnat/risteilyhinnat/

Minun ehdotukseni on: heti ensimmäisenä sunnutaina (tulemmehan siis lauantaina helsinkiin), siten että Alexin kanssa olemme Mummilla yötä (pitää tietty tarkistaa asia häneltä), lähdemme su ruottiin ja tulemme... no tiistaiaamuna vissiin. Tietty jos kaikki lähette niin myö (Adolf ja Eva... hups, siis mie ja alex) ei vissiin mahduta autoon kotiapäin mennessä.

Alexhan ei ole (pitäisi deittailla vanhempia miehiä, tiedän) vissiin tarpeeksi vanha, mutta "Kun omat vanhemmat (isä/äiti), holhooja (myös äiti-/isäpuoli) tai isovanhemmat ovat mukana matkalla, yhteensä kolme lasten toveria saa matkustaa perheen mukana."

Miten ironin tuo "toveri"-termi....

Eiku oho, onhan se jo 22 silloin, että pääseehän tuo.

Olis siis ykstoista tyyppiä... kysynkö vielä kaikilta kavereilta, että ketkä lähtee, ja vallataan koko laiva? Mieluummin ei, sanon. (Siis mieluummin ei sinun kavereita, minä tunnen sen suvun nyt...)

Kun matkan maksaa 21 päivää ennen lähtöä, saa vielä ylimääräisen alennuksen, huom.

Mutta tuo on ehdotukseni. Toki voidaan ottaa kaksi yhdensuuntaista matkaa (...tai risteilyä jos se on halvempi...) ja olla yö tukholmassa... Tai me voidaan Alexin kanssa tehdä niin, ja työ voitte palata suomeen. Kassotaan.
Tarkoitus on kuitenkin ruotsissa nähdä stokis, ei ruotsi. Sinne voidaan mennä tutustumaan myöhemmin.

Heeei, teitin pitää oppia sanomaan HEIL ALEX. Hitler is so last season.
Pitää tosiaan pitää tulitikut poissa ulottuvilta. Ilmankos Samo ei halunnut sitä Oulun korkeuksille... Parempi tosiaan jos Seinäjoki on pohjoisin missä vierailee.

Mutta mikä toi syyslomamatkasuunnitelmajuttu on? No-one told to me...
Johan te innostutte reissaamaan... Ja minun kustannuksellani.
Huom siis tänne saa tietty tulla, aina.

Jos Jyräilystä pitää maksaa, ei mitään tsäänssiä. Jos oisin bändinomaistaja, ilmoittautisin ilmaiseksi esiintyjäksi jotta tuo voitaisiin ilmaisena pitää... Mutta maksulliseen en ryhdy - tämä tyttö kun saa ilmaiseksi... Eiku.

Pitää vaan tutustuttaa Alex metrilakuihin; mutta varmaan siellä on jotkut markkinat vielä silloin jne.

Lautapeli-illat näyttää loppuneen, kesän ajaksi tai jotain, harmittaa. Nojoo. hintatasosta; en tehnyt kovin syvää tutkiskelua, mutta esim. ubongo; 15e. Sillä linjalla kai. Ennemmin niin, että kysyt jotain peliä minkä aiot hankkia ja etsin sit sille hinnan tms.

Lassi ei tiedä mitään; tai no sanoisin että Michael ehkä kolmekutosena ja koko elämänsä ajan ruohoa vedelleenä tietää paremmin. Tai ehkä Lassin kokkaustaidot... mutta niitä voi tehdä siten, että vaikutus kestää noin tai näin kauan, ja on noin tai näin voimakas.
Mutta itsehän siis lähinnä nukahdin :P Enkä huomannut eroa - ehkä yksinkertaisesti olen niin seko, ettei huumeetkaan muuta mitään...

Aijoosiis, tiettyhän uin ranskassa, meressä. Lasketaan.

Onneksi anoppini on myös sanonut Alexille, että hän ei Erica-nimisiä lapsenlapsia hyväksy. Mutta asia on vasta mietintävaiheessa - ja adoptoitavilla muksuilla kai on nimetkin valmiiksi?

Muista minikokoisuuteen pienentää se kuva uljaasta upeasta jousipyssystäsi (johan kuulostaa miehekkäältä...), mun sähköposti on surkean pienitilainen.

Maksaiskohan lennot tänään...
Olen niin innoissani reissusta etten meinaa pysyä housuissani.

Oho hups, eihän mulla ole housuja."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.