IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Keskustelunaiheista ei sitten mainita... Ts. aiheet vaihteli kaikessa mahdollisessa, osittian mahdottomassakin.

Toni hieroi Dachau-vierailun aamuna aurinkorasvaa varpaisiinsa, ja totesi että paras laittaa kunnolla, ettei sitten pala Dachaussa...
Varmaan ihan jees tyyppi (takuulla), mutta hiljaiseksi kuuntelijaksihan se jäi, kun minä ja Ville puhuimme tauotta (varmaan jatkettiin unissammekin). Mahtava puhekumppani, viihteestä käy kyllä.
Vähän olemme molemmat suunvuoroa-antamattomia.

Salzburgissakin oli kivaa, kahdet kengät. "Enkä muuten ostanut näitä sinulle siinä mielessä, että yrittäisin ostaa sinut, vaan koska pidän sinusta." Alex alkaa olla jo hyvinkoulutettu.

Sitten Nürnberg, että otti päähän. Münich on niin surkea ostoskaupunki - Nüürmiksestä nappasin mukaani korsetin ja päivänvarjon, ja aika paljon muuta jätin. Tämä siis yhdellä ostospäivällä., suoraan keskustasta.

Hotelli oli... upeah. Ihan mieletön sillä hinnalla. Ka sieltä sai pölliä oman pikkuruisen shampoopullon mukaan. Näkymäkin oli upea; suoraan ratapihalle. Ja väritys, turkoosia. Kertakaikkiaan.

ps. Siitä kun en sillon kerran suostunut sen mopon kyytiin ilman kypärää. Samanlainenhan olen yhä - teen jutusta mahdollisimman turvallisen, ja sitten jos todella haluan, teen sen, vaikka vaaratonta tai niin fiksua ei olisi. Michael aikoo viedä minut motskariajelulle tänään. Say goodbye to world...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.