IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Tuntuu siistiltä kun voi lainata Ultra Bralta sanoja blogiotsikoksi.

Ulkomailla asuvana ei voi kuin kehua suomalaista Ystävänpäivää, sillä muualla euroopassahan päivä on silkkaa paripropakandaa. Naurattii, kun friend of mine sanoin lukitsevansa itsensä sisälle Valentineksi, ja he was very suprised kun huomautin, että ovi on paras avata kun poikkean muffinsien kanssa. Mitä, eikös ystävänpäivä ole naistenpalvomispäivä?

Siis tottakai palvominen kelpaa (ei tosin kovin kreationistinen, kiitos), mutta miksi varsinkaan Ystävänpäivä, tai edes Valentiinon salarakastelupäivä, olisi yksinomaan mieheltä naiselle? Hyvä on, hyvä on, minuahan ei sivustakatsojaksi saa teippaamallakaan, mutta silti kummastuttaa naisten käsi ojossa olo. Tai ehkä niillä on sitten sukkanauhavyö illaksi varattuna, että saadaan suhteen prostituutiovoittoisuus tasapainoon.

Kyllä, kliseisesti aion nyt todeta, että jokainen päivä on ystävänpäivä, jokainen päivä on Valentiinolle pyhitetty. Pitäsi olla niin, ettei 14. helmikuuta tulisi huonossa omassatunnossa ostettua (niinpä niin, kumma miten markkinavoimat pitää huolen leijonanosastaan, nim. merk. itse teen ja itse syön ja itse kehun) kasoittain juttuja niille, joiden ansiosta kaikkina muina päivinä pää pysyy kunnossa.

Mutta älkää minulta kysykö, ihmissuhteeni ovat katastrofaalisia, ja aion kaikesta huolimatta kokata tänään jotain hyvää. Pari korttiakin laitoin heille, joiden kanssa olen postisuhteessa muutenkin.

Suklaakin kelpaisi. Pip pip.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.