IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Oli kirjoitettu persujen (saanko minä käyttää tätä termiä, vai käykö köpelösti) kannattajista.

Mutta eikös se ole hieno asia, että ulkomaalaisille tarjotaan heti kosketusta Suomalaiseen perinneurheiluun? Ihailtavaa pyyteetöntä valistusta mielestäni.

(Pitääkö tässä nyt todeta, että ymmärrän tämän mainitun tilanteen siten, että Perus Ässän kannattaja ulkomaalaisen tavatessaan pitelee pesismailaa pelailutarkoituksessa? Vai oletetaanko, että ymmärsin väkivaltateon olevan ideana, jolloin saan tähän kannustessani "syytteen vihapuheesta"?)

Kakkosen Vihailta (ei yhtään niin viihdyttävä kuin Homoilta)
Osa 1: http://areena.yle.fi/video/1316546864904

Suomen vaalikarja, on se viihdyttävä.

Ps. En pidä YLEn tavasta vastakkainasetella tyyppejä näissä keskusteluissa.

Oma vihapuheeni vielä:
Kokkelien edustajalla tietty puku päällä, mokoma sikarikas. Vasurien paikalle vaiveutuneella johtajalla joku slogan-t-paita, vastarinta on jopa suotavaa, just. Persujen edustaja yrittää olla niin sivistynyt. Yritykseksi jää. Keskustan tyyppi näyttää possulta, liekö pääsyvaatimus virkaansa. Kristillisten (miten ne muka vois olla demokraattisia, kristillisellä tasajaolla?) poitsu istuu niin kiltisti ja odottaa vuoroaan. Miespuolinen kirjailija heittä niin surkeaa läppää, että ei mitään rajaa, miksi se piti ottaa sekoittamaan. Ainoast oikealla asialla olevat on noi neekerit, niitä lisää Suomeen. Historioitsija Jussi Jalonen on herttainen. Mutta eikö niiden pitäisi olla vähän vanhempia...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.