IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Sattuu aivan vietävästiTiistai 04.10.2011 11:14

En pääse kävelemään, jään siis kotiin.

Katsoin eilen surkean leffan. Tosin pidän katastrofielokuvista, loppua (miksi ihmiskunta aina (poislukien Tri. Outolempi) selviytyy, ei oo realistista...) lukuunottamatta. Niissä vaan on aina tismalleen sama kaava. Joku nössö naisensa menettänyt nörttimies keksii maailmaa uhkaavaan vaaraan jonkun näennäisesti nerokkaan pelastustavan, sitten on joku sankarimies joka hoitaa homman, ja sitä katsoo vierestä pari naista, jotka ovat sitten miehille palkinnoksi hyvin tehdystä työstä.
Läheltä piti, ihmiskohtalo, pikkulapsi, uhrautuminen, bla bla bla.

Mutta tässä (amerikkalaisessa) elokuvassa hauskaa oli se, että ulkoavaruudesta saapunutta vihollista kuvattiin "hyyppäreiksi, jotka kulkevat planeetalta toiselle, ja siirtyvät seuraavalle aina käytettyään edellisen luonnonvarat loppuun". Miten sokea on tuottaja ollut, ohittanut selvän kritiikin Amerikan ulkopolitiikasta. Ei toki vain Amerikan.

Jälkikäteen jäi vaivaamaan se, että miksi ketään kiinnostaisi maapallo.

Meillä ei ole mitään tiettyä luonnonvaraa suuria määriä. Luonnovarojen sekoitus tekee planeetastamme merkityksellisen, mutta vaikka etsisit vettä, jopa samasta aurinkokunnasta löytyy parempiakin lähteitä.

Oletettavasti tähtenväliseen matkailuun kykenevä porukka on meitä älykkäämpi. Miksi niitä siis kiinnostaisi meidän planeettamme? Kinnostaako sinua muurahaisten kekojärjestys? Niin minuakin, mutta ei siten, että yrittäisin ottaa niihin yhteyttä, tai kehittää niitä. Maailmassa lienee mielenkiintoisempaakin tutkittavaa, kuin maapallon elämä. Onneksi, minuahan suorastaan hävettää ajatuskin, että joutuisimme jollekin maan ulkopuoliselle jengille esittelemään, että joo, tämä on meidän planeetta, aika surkeassa jamassahan se on, mutta...

Näin ollen teoria maan tuhoamisesta hyperavaruuspikareitin tieltä on se, jota toistaiseksi pidän todennäköisimpänä syynä ufojen kontaktille.

Vai mitä sinä arvelet, miksi saisimme vieraita ulkoavaruudesta?

PS. Piraattipuolueella on pointti:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/116387-%E2%80%9Dhalyttava-lausunto-paivi-rasaselta%E2%80%9D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.