IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

"Presidenttipeli"Maanantai 17.10.2011 18:57

Kaksi huomiota.

1. Niinistö sanoi edellisten presidentinvaalien jälkeen, että se oli sitten siinä, hän ei enää ehdolle asetu. Tiesinhän minä, että se valehtelee. Mutta kansan polittinen muisti on lyhyt.

2. Naispresidentin saadessamme olimme niin innoissamme; feministit siitä, että siellä on nyt nainen, antifeministit, että nyt saavat naiset pitää suunsa kiinni. Minusta koko homma oli negatiivinen. Jonkun on toki oltava eka. Mutta tasa-arvoa ei ole se, että on joku, jota kutsua naispresidentiksi; tasa-arvoa on se, että presidentin sukupuoli ilmoitetaan joko aina tai ei koskaan. Nyt tulee valita toinen nainen presidentiksi, sitten vasta voidaan puhua muista syistä päästä presidentiksi, kuin sukupuolen perusteella. Vasta kun prsidentin sukupuoli on vuosia sekä/että, on jotain todella saavutettu.

Itsehän en ketään näistä toistaiseksi kaapeista tulleista hyypiöistä äänestäisi (kunnianloukkausvaarassa sanon, että en tiedä ketkä nyt ovat jo virallisesti ehdokkaita, ketkä vasta makustelevat - sen tarkastan sitten äänestykopissa), mutta jotakuta on kai pakko, että on sitten varaa valittaa.

Äänestä minua.

Ps. Salmiakkipussissa on kahdenlaisia ruutu-salmiakkeja. Vahvempia ja miedompia. Söin yhden, ja meinasin, että nyt on kyllä otettava se toisenlainen, eihän näistä miedoista ole mihinkään. Meinasi tulla itku, kun tajusin, että tuo oli se vahvempi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.