IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Meneekö nuoret isät armeijaan?Tiistai 20.12.2011 19:26

En ole koskaan tullut ajatelleeksi. Jos, niin huh millaista kaikkien eduttomuutta.

Toisaalta, yleensä se armeija on käytynä ennen lasten saantia, joten luku lienee pieni. Ja sitä pienentää entisestään se, että monet nuoret isukit eivät kuitenkaan pysy kunnolliseen isyyteen.

Olen silti tyytyväinen, että en asu Suomen tavoin typerässä pakkoarmeijavaltiossa (siis, pakkopalvelus puolella väestöstä sukupuolen mukaan), vaan fiksussa Saksassa (joka tosin on tupannut isoja sotia häviämään), jossa yleinen asepalvelus poistui jo aikaa (oisko puoli tai puolitoista vuotta) sitten.

Eipä sillä, että minua kovinkaan kiinnostaisi joku hemmo, joka on käynyt armeijan. Ymmärrän kyllä, että nuoruus tekee virheitä, mutta joku roti se on massakäyttäytymiselläkin oltava.

Ps. Lapsiveden maku muuttuu kantajan ruokailujen mukaan, eli hyvin tulista ruokaa syövien lapset oppivat jo kohdussa tulisiin makuihin, ja taitaa sokerisyöppöjen vauvat tuntea sokerin (se tosin kiinnostaa takuulla kaikkia vauvoja, fruktoosi-intolerantikkoja lukuunottamatta). Eli lapsivesi on vähän kuin marinadiliemi, meinaan vaan, että maistuukohan eri ruokavalioita noudattavien äitien vauvat eriltä... Joku hinajamarinoitu, tai vaikka chili, tai ihan vaan pippuroitu, ja sitten tietysti hyvin naturell... Näyttäisi hyvältä menussa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.