IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Koska lusmu kanssa-asujani vastustaa kotiin kertyvää roinaa ja pelkää asuntonsa puolesta viedessään jotain talon lehtiroskiksesta, olen ottanut tavakseni käväistä roskakatoksessa päivittäin töistä tullessani.

Olen huomannut jotain mielenkiintoista. Ensinnäkin, sieltä lähtee yleensä mukaan aina jotain. Käyttämättömiä kirjekuoria, nättejä joulukortteja, kalenteri seuraavalle vuodelle... Perusjuttuja. Mutta erityisesti minua ihmetyttävät siltä löytyvät kirjat. Ei Suomessa juuri heitetä oikeita kirjoja lehtiroskiksiin (ja muutenkin kyllä lähinnä lehtiä, harmi tavallaan... kerran löysin arkillisen verran käyttämättömiä postimerkkejä...), kirja on sentään sen verran pyhä.

Mutta olen löytänyt nyt aiemmin mainittujen maailmankartaston ja vanhan italiaoppaan lisäksi rockin historiasta kertovan pokkarin ja tänään C. C. Bergiuksen Roter Lampion -teoksen. Nyt pitää alkaa miettiä, että mitä minä näillä/näille teen... Kieli on ikävä kyllä väärä, en osaa tarpeeksi lukeakseni. Tai voin toki kokeilla. Onkohan näillä jotain nettiantikvariaa...

Joulua varjostaa ikävästi työ. Not worth it...

Ja tämä:
http://www.youtube.com/watch?v=q4a9CKgLprQ&feature=youtu.be
Läski lapsi itkee, kun sai hello kitty -paidan kolmensadan muun lahjan joukossa. Paatuneena lahjoistamarisijana minulla ei juuri ole nokan koputtamista, mutta on tuo aika hurjaa. Huonoa oli se, että lapset saivat lahjaksi asioita, joita saavat muutenkin, yleensä keittiöstä. Luulisi toisaalta, että nappula keksii kyllä kennolliselle munia vaikka millaista käyttöä... Vessapaperirulla vois olla aika jees. Pitääkin paketoida sellainen. Ja sitten jouluaamuna ehdottaa ensimmäisten lahjojen vaihtoa, har har har har. Arvatkaa onko minun kanssa kiva asua ja elää :P (Ps. Huippupaketoinnilla tietty: olen toistaiseksi käyttänyt mm. kangasta ja sanomalehteä. Joulun alla lisäksi pakeitoitutan kaikki ostokseni, mm. maitopurkin, jos kauppa vaan paketointipalvelua tarjoaa.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.