IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Mitä tehdä vanhoille meikeille? Piirränkö seinään installaation käyttäen ripsivärejä? Lahjoitanko köyhille pissiksille? Poltanko pois yhteiskuntaa myrkyttämästä? Laitanko jonnekin talteen "jos niille vielä olisi käyttöä"?

Moiset kemikaaliputkilot saisivat jäädä taka-alalle. Tuskin minulle ominaisesta kahdesti kuuakudessa toistuvasta käytöstä on varsinaisesti haittaa, mutta silti käyttäisin mieluummin jotain luonnollisempaa. Kuten vaikka hiiltä.

Eilen vein kaksi munaa mukanani suihkuun, ja ne valuttivat sisältönsä hiuksiini. Kiellän olevani lapsellinen. Toimi yllättävän hyvin. Hiukseni ovat niin likaiset, että niitä ei yhdellä pesulla saa puhtaaksi käytti mitä hyvänsä, mutta yllättävän hyvin muna vei likaisuutta pois. Jälkikäteen sain harjailla marenkia pois latvoista, mutta ainakaan toistaiseksi täällä ei tuoksu pilaanttunut muna. Toistain kokeen, kun seuraavan kolmen viikon aikana uudestaan vaivaudun suihkuun (pitää pestä Saksa pois Suomea varten).

Vakaa aikomukseni on ajella hiukset sivulta pois Suomessa. Ja hankkia uudet silmälasit.

Mitkähän mekot otan mukaan, hmm hmm. Tiedossa ainakin kolmen juhlat, joten yksi juhlava pitää ottaa.

Jääkaappi pitäisi syödä tyhjäksi, että sen saa sitten pois päältä. Pyykit olis kiva saada pyykättyä pois. Ja kaikin puolin kämppä siivottua.

Voisikohan noilla myrkkymeikeillä kirjoitella kankaaseen niin, että se kestäisi pesu?
-> kokeilemaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.