IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Se pörräsi tossa ikkunassa, ja vangitsin sen lasiin. Laitoin lasin porvekkeen pöydälle, meinasin, että kyllä se sieltä pois lentää. No eipäs lentänyt, vaan käytti kaikki voimansa lasin reunaa vasten törmäilyyn. Nyt kun menin katsomaan, niin oli ihan voimattomana siellä lasin pohjalla. Kaadoin tietty heti lasin, mutta ei sitä kiinnostanut lentää ulos. Tuolla se makaa pöydällä, laitoin sille potan tuulensuojaksi. Mutta saako se levättyä? Pääseekö enää lentoon? Mitä voisin tehdä?

En halua viedä sitä jonnekin nurmikolle, kun siellä kuitenkin jokin käärme tai kissa iskee kimppuun ja syö. Vai olisiko siitä kivempi, jos niin nyt kuitenkin käy, kuolla tutussa ympäristössä?

Ja haista sitä, joka meinaat tulla mussuttamaan jotain kimalaisten pienistä aivoista ja tiedottomuudesta ja päältäkäveltävyydestä, ihan ite vaan.

Edit: Hunajaa tarjottu, syö, vaikka näyttikin hetkellisesti jo kuolleelta. Minulla ei kuitenkaan ollut tarvittavia välineitä tämän toteamiseksi (onko kimalaisella sydän?) joten annoin varmuuden vuoksi pari pisaraa apetta. Ehkä se vielä lentää...

Edit2: Nyt se jo pasteerailee ympäriinsä, etsii parasta kohtaa mistä hyökätä hunajan kimppuun. Aiemmin vaan säälittävästi raahatui hunajan luo lipomaan (ainakin tuo hunanjankeräystikku näyttää kieleltä). Kohta se takuulla leeentääää.

Edit3: Jihuu, kimalainen on lähtenyt kohti uusia seikkailuja. Hunajan ympärillä käy nyt kuhina, kaikki lähialueen ötökät ovat saapuneet sitä maistelemaan. (Ei, edit4 ei tule olemaan "jaa, ei se ollutkaan minnekkään lentänyt, vaan pudonnut vaan pöydältä. Ja nyt kun menin parvekkeelle, tallasin vahingossa päälle. Nyt sitä ei kyllä pelasta mikään.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.