IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Tutkailen mahdollisuutta pistää asuntovaunu jonnekin maapalaselle ja asua siinä. Kun kirjoitan ideapaperiin "kanojen talon lämmitys- kanat talvella asumukseen?" alkaa naurattaa vietävästi. Olen varmaan sivistysvaltioiksi luetulla alueella ainoa, joka pohtii jotain tällaista. Joo, en ole kovin tosissani kanoja ottamassa samaan vaunuun (ymmärtänette historiallisen painon ajatuksissani. Siis sen, kun lampaat asuivat talon toista päätä ja ihmiset toista talvisaikaan).

Tiedon hankkiminen tökkii. Olen selvästi tyhmentynyt, ja uusien asioiden oppiminen käy todella kunnon päälle. Hyvä etten läähätä aivoihini kohdistuvan rasituksen vuoksi. Asiaa ei auta se, että tietoa on vähän ja se on tiukassa. Varsinkin suomeksi. Englanniksi on jo vähän enemmän, tosin keskittyvät liikkuviin asuntovaunuihin tai leirintäalueille parkittuihin (voiko auton parkkiin laiton taittaa tällaiseksi sanaksi?).

Missä suihku ( http://rihmasto.fi/sites/default/files/MaattomienMaasauna1_2011.pdf ), entäs pyykinpesuvedet kuivaan aikaan (okei, nyt tajusin olleeni aivan daiju - pyykinpesussa on ongelma vain silloin, kun vettä ei tule taivaalta).

Tietysti suurin ongelma on Saksalainen byrokratia. Missä pysyvä osoite, saako asuntovaunua makuuttaa pellolla (siis ei rakennustontilla), mikä on pysyvä rakennus (keittokatos? maakellari? ulkohuussi?), vesiliittymän pakollisuus jne. Tämä ei kiinnostaisi pätkääkään, jollei sopassa olisi viaton lapsi, jonka valtio voi halutessaan takavarikoida.

Miksi kaikki ihmiset asuu niin tylsästi? Mihin oikeen laitan kaiken tämän kaman, mitä täällä pyörii?

Ilmastodiagrammi Saksa googlautuu seuraavaksi. Kertokaa mulle kamiinateltan hyvistä puolista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.