IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

http://www.hs.fi/m/kulttuuri/Tiesikö+Chisua+ladannut+pikkutyttö+tekevänsä+rikoksen/a1305620650000?ref=mob-traf-is-matkat-1&jako=90d0642aa66dd6ac0b0cb009e57116e8

Ja rikoshan on rikos, vaikka ei tekoa laittomaksi tietäisi.

En mä oikeen ymmärrä, että miten toi on "kiusaamista". En ne pistäneen lasta yhtäkkiä telkien taakse, takavarikoivat vaan tietokoneen ja toimivat muutenkin lainmukaisesti. "Maalainjärjen käyttö sallittua", ei minusta kyllä lain sovelluksessa. Eikös kaikki olekkaan lain edessä yhdenvertaisia?

Maalaisjärkeä olisiko myös se, että jos joku antaa pari miljoonaa lahjuksi poliisin toimintaa tukemaan, niin kannattaa jättää tuomitsematta?

Alle yhdeksänvuotiaidenko ei siis pitäisi jotua vastuuseen teoistaan? Eli nyt kaikki alaikäisiä rikoksiin usuttamaan. Ja ihan turha tulla sanomaan, että alakoululainen kiusaa - eihän se tiedä, mitä tekee, eli tapu tapu päälaelle ja takaisin luokkatovereita pahoinpitelemään.

Yhdenksänvuotias pikkutyttö on fani, jolta artisti pyytää anteeksi (pitääkö vielä erikseen sanoa, että julkisuuskuvaansa kiillottaakseen, kun "kansa taas hermostui"), 25-vuotias mies tehdessään saman on rikollinen, joka pitää teljetä vankilaan. Vaikka kuinka olisi laulajan kuvia seinät täynnä.

Pisteet poliisille oikein toimimisesta, vaihteeksi miinuspisteitä medialle (jopa hesarille) valmiiden mielipiteiden tarjoilemisesta.

Moraaliseen puoleen tai lain oikeellisuuteen kommentoimatta.

PS. Sit oli se imetysnukke. Siis muksu pukee päälleen kukkarintsikat, ja kun vauvan vie sen kukan lähelle, se alkaa lupsutella. PERVERSSIÄ, eikö? No ei. Perverssiä on se, että nuketkin nykyään lisäävät vaippavuorta, vaikka se jo ennestään on kestämätön juttu. Missä nukkien kestovaipat, ja erityisesti, missä nukkien vessahätäviestintä. "Kuin oikea vauva, viestii kanssasi vessahädästään ja pissaa kun suhistelet merkin (ostaessasi nuken voit itse nauhoittaa merkin, johon toivot nuken reagoivan).

Sitä odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.