IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Uusi kotiTorstai 13.12.2012 11:01

Noniin.

Eli keittiöstä tulee oranssi. Se on sellainen pitkä ja kapea. Toiselle seinälle tulee kaikki keittiöjutut, kuten hella ja kaappeja ja silleen. Toiselle seinälle hyllyjä ja niiden alle pöytä, jossa on semmoinen korkea taso, baarijakkaroille, ja sitten matala taso, lastentuoleille, siis nää on allekkain.

__ hyllyjä
__ lisää hyllyjä
__ korkea pöytälevy
__ matala pöytälevy
__ lattia

Kässääks?

Neliöhuoneeseen (neliön mallinen) tulee seinälle jonkinlainen vaatekaappi, sellainen koko seinän kokonen avohyllykkö varmaan, joss on sitten eri kokoisia ja muotoisia koloja vaatteille.
Keskelle huonetta, jos saan vihdoin aloitettua, tanssitanko.
Ja kaappi (varmaan hyllykön yhteyteen) minne rullataan päiväksi kaislapatjat pois (jos jaksetaan). Yksi seinä vois olla kokoelma peilejä (koska yksi iso on tosi kallis ja epäkäytännöllinen).
Väreistä ei vielä tietoa.

Pitkulahuoneen perälle tulee cozycorner, eli lattialle patja, ja seinälle kirjahylly. Tai varmaan monia erilaisia pieniä kirjahyllyjä. Kahdella muulla seinällä on ikkunaa. En osaa sanoa, kannattaako tämä eristää muusta huoneesta verholla, koska silloinhan menee myös se valonlähdeikkuna, jos verhon sulkee.
Loppuhuoneesta tulee mun askarteluhuone, vihdoin. Tilaa ompeluksille, piirtelylle, askartelulle jne.
Huoneen väritykseksi ajattelin mustaa ja violettia, sellanen synkkä goottikoppero.

Isoimmasta huoneesta eli olohuoneesta tulee sit oleskelutilaa. Puolison tietokonepöytä sinne. Yhdeen nurkkaan matto, tyynyteline ja tyynyjä ja sellainen japanilainen pöytä. Nykyinen keittiönpöytä ikkunan/parvekkeenoven eteen, ja katotaan, mitä muuta tehdään sillä tilalla (jota tosiaan on aiiiivan liikaa). Kattoon roikkumaan aurinkokunnan pienoismalli.

Mitä? Mitä sanoit? Että sisutaminen on elitististä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.