IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Ensin tuli nälkä, sitten todella paha olo:
https://www.youtube.com/watch?v=r9RpCOroyG4

Löysin kolme ikeakassillista taas kaikkea. En viitsi luetella. Kaikkea mahdollista.

Mm. teetä.

Jee mä olen tosi ituhippi ja ostan jotain kivnoaa. Sit se ei kiinnostakkaan ja heitän sen roskiin. Mitä väliä, että sen tuottanut ihminen ei ole saanut siitä edes kunnon korvausta. Ei, hän on saanut siitä sen verran, että saa ostettua halvempaa maissia, jota on sinne rahdattu kaukaa. Jos tuottaja olisi itse syönyt kvinoansa, selviäisi paremmin. Mutta lapset olis kiva kouluttaa. Ja mitä teen minä? Heitän nuo kvinoat roskiin. Mutku ei kato oikeen maistunut.

Mutta mikä oli kyllä hieno löytö: pullollinen vettä. Siis pullovettä. Ei tullut mieleen vaikka... juoda sitä? kaataa kukille? kaataa maahan? olla ostamatta ollenkaan? ei, pullo vesineen vaan roskikseen.

Ihanku roskis olisi joku musta aukko, jonne voi heitellä vaan kamaa humpsis, ja poissa silmistä poissa mielestä. Paistsi auta armias, jos joku muu ottaisi niitä sun poisheittämiä kamoja sieltä, varkaus, poliisi.

Ei kaikki tietenkään, mutta tällainenkin ajattelumalli on olemassa, itseasiassa yleinen.

Seriously, people, 3 ikeakassillista (huom. ikeakassi myös dyykattu - itsehän en ikeaa hyväksy, mutta naapurit heittää sitä roskiin sillä tahdilla, että kertyyhän tuota).

Tyynyjä yms. on löytynyt kanssa, ei meille mitään sohvaa tule, jos kaipaan niin voit askarrella itelles semmosen.

Kultaharkkojako kun pitää löytää ennen kuin sä innostut kurkkaamaan jätesäkkeihin viedessäsi sen pienen vaatimattoman roskapussisi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.