IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Kummin päin se vessapaperirulla tulee?Maanantai 27.05.2013 13:05

Kun vessapaperirulla laitetaan normaaliin seinällä olevaan telineeseen vessassa, kummalta puolelta paperin tulisi jatkua? Vapaana edestä vai seinää vasten takaa.

Ai että tietty vessapaperirulla laitetaan vessaan, miksi mainitsin sen erikseen? Koska aikojen sivu meillä on käytetty vessapaperirullia keittiössä. Tottakai suuremmassa osassa ovat rätit ja muut pöytäpyyhkeet, mutta siellä on aina myös vessapaperia. Sen koostumus on hajoavampi kuin talouspaperin, mutta talouspaperin ostaminen on aika haaskausta. Monen asian. Harkitse vielä.

Sitten tähän suureen kiistaan. Paperin suunnan tähden on käyty sotia, pilattu baari-iltoja ja tehty eroa. Olet katsonut vierestä suu ammollaan. (Mitä tuo ammollaan tarkoittaa? Mihin siinä viitataan? Kokonaisuudessaanhan se on apposen ammollaan, eikö kumpikaan sana aukea minulle.)

1. Mitä väliä? Ihan oikeasti. Ei mitään. Onko todella elämän ja kuoleman kysymys, miten se vessapaperi siellä on? Tuskin. Tällainen kiistely lienee merkki jostain muusta, esim. että henkilön ego liiskataan kaikessa muussa, joten johonkin on pakko takertua, vaikka sitten herkästi murtuvaan vessapaperiin. Onko millään väliä? Ei. Mutta jos jollain on väliä, niin ei taida olla tällä kuitenkaan.

2. Paperin kuuluu tulla ulos etupuolelta. Ei mitään "ja piste", vaan mä en ole keksinyt yhtään syytä, miksi seinän puolelta. Kertokaa, kertokaa. Syy sille, miksi edestä: siihen on helpompi tarttua. Eikö se ole aikalailla oleellisin juttu vessapaperinasettelussa. Mutta voin keskustella tästäkin, jos vaan muita näkemyksiä löytyy.

3. Jos tämä on kuoleman ja elämän kysymys vaikka parisuhteessa, niin hankkikaa nyt hyvänen aika kaksi telinetta toistensa päälle. Sitten voi toisessa on näin päin ja toisessa toisin päin. Noin, siinä, ratkaisin parisuhteenne suuren ongelman. Ja jos en, niin pistä nyt se puoliso vaihtoon, hänelle on tärkeämpää jumpittaa jostain vessapaperin suunnasta kuin elää harmonisessa suhteessa. Itekkin voisit kyllä vähän höllätä, mitä väliä sillä vessapaperin suunnalla olikaan.

4. Kestovessapaperi. Pieniä lappuja leikattu froteesta tai vaikka vanhasta lakanasta. Mukava iholle, säästää luontoa ja rahaakin aikaa myöten (no varsinkin jos tekee vanhasta roskiskuntoisesta lakanasta). Pieni kastelukannu (tai suomessa ihan vaan se käsisuihku) tukee tätä tapaa, meillä ei kyllä ole. Suosittelen. Onhan se ällöä ja kamalaa ja hyi vittu, mutta nopeasti tottuu ja sitten ei halua takaisin.

Äläkä nyt hyvänen aika heitä niitä "hajoavia" vessapaperihylsyjä sinne pönttöön! Äläkä osta, koska paska markkinointi jota ei tule tukea. Jätelaitos ei todellakaan halua putkiin kuin sitä itseään, ja no vessapaperia saa laittaa jos on pakko. Ei kondomeja, ei sukkahousuja, ei tekohampaita.

Huomatkaa kirosanojen käyttö ja niiden sijoittelu/merkitys,

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.