IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Siellähän ne herkut yhä oliSunnuntai 18.08.2013 18:06

Neljä jätesäkillistä leluja ja pelejä. Tehdään rankalla kädellä vähennystä nyt, koska lelua tulee kuin lunta tupaan. Playmobileja oli tosi paljon, en tiedä mitä niille tekisi. Ei haluta itselle. Autoja jonkun verran, jokunen oppimispeli (sikatylsiä) ja ihan vaan kaikenlaista sälää.

Kyniä taas iso kasa, mitäs niillä tekisin.

No niillä voisi taiteilla mainoksia. Katsokaas kun minä olen aika ujo ja yksinäinenkin, mutta aina silloin tällöin vastaan tulee joku mielenkiintoisen oloinen tyyppi (esimerkiksi yksi tummaihoinen esiteini kaupassa tai samassa kaupassa yksi vanhempi intiaanifanaatikko) enkähän minä uskalla sanoa, että "you´re so fine, have some wine" eli että käydäänpä tässä vapaapäivän kunniaksi pelastamassa maailma. Sitten myöhemmin (koska mulla ei ole muutakaan tekemistä eikä mikään harhauta näistä ajatuksista) kelaan vaan miten arsyttävää on olla minä. Yksin minä.

Sitten jos satun tapaamaan ihmisiä suljetussa oloissa, päädyn vaan kiistelemään yksin vastaan viisi legojen mainosstradegian ikävyydestä näin naisen kannalta ja kuittailemaan kaikkea ihan sairaan outoa jokaiselle kuulomatkan päässä olevalle. Vien tilanteen 10/0 ja mietin jälkikäteen että olisko pitänyt olla välillä hiljaa. (Ei.)

Niin että jos tekisi sellaisen mainoksen, jossa yhteystiedot ja lukee kans että en ole vaarallinen. Saisi noita kyniä kulumaan. Ei sellaseen vastaa tyypit joiden kanssa en halua olla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.