IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Etsin yöpaikkaa Hampurgerissa. Olen toiveikas, vaikka matka onkin kuukauden päästä ja pahimpaan lomaruuhka-aikaan, eli kukaan ei ole kotona ja jos onkin ei voi tarjota sohvaa. Eikä ainakaan voi luvata näin aikaisin.

Yhdessä ilmoituksessa luki, että "shared sleeping surfage: depends". Ai niinku mistä riippuu, jaetaanko nukkumapaikka?

Toisessa taas, että tyyppi menee kämppiksensä huoneeseen eli mulle on sit oma huone (jossa sohva ja hänen sänky tarjolla). Täh? Haluaako joku, että noin tapahtuu? S:llä oli joskus hesassa poikaystävä, ja se otti mut mukaansa turvakseen sitä tapaamaan. Poikaystävä vilisti kaverilleen yöksi, me jäätiin sen kimppäkämppähuoneeseen nukkumaan.

Tätä pohtiessani tajusin, etten ole vuosiin nukkunut yksin. Ensin paikalla oli aina puoliso tai joku toinen miekkonen, sitten tuli lapsi joka on ollut paikalla silloinkin, kun puoliso ei ole. Sairaalassa on aina jaetut huoneet, ja jopa bussissa, jolla aion mennä Hampurgeriin on takuulla paljon ihmisiä eli nukun niiden kanssa. Ensimmäinen yksinäinen yö lienee Tukholma-Turku, silloin ei ole ketään muuta hytissä (ainakin luultavasti on näin). Sitten onkin heti hippileiri, joka on jaetuissa huoneissa. Ja näinhan sen kuuluu ollakkin, yksin nukkuminen huono.

Paitsi nyt ollaan tuupattu lapsi olohuoneen puolelle nukkumaan, haetaan sieltä petiin meidän kanssa jos yöllä herää, koska jukoliste se potkii. Ja lattialle sopiva patja on käytössä surfferilla ja sieltä patjalta lapsi kyllä kömpii aina kesken yön nukkumaan meritähtenä niin, että molemmat kädet on eri vanhempien kasvoilla. Ah, perhepeti.

Ps. Turussakin saatan tarvita nukkumapaikkaa. Kun etsin sitä, heti löytyy mielenkiintoisen näköisiä profiileja, Hamburgerin kohdalla niitä saa todella etsiä, melkein mikään kuva ei puhuttele ja tekstitkin epämielenkiintoisia. Ai, olet open-minded? No tykkäät varmaan sit myös musiikista? Jeps, eli olikos sussa mitään, mitä ei jokainen muukin voisi kirjoittaa ja kirjoittaisi niiden profiiliin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.