IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Nukun yleensä alasti.
Silloin kun nukun vaatteissa, johtuu se:
a) Täysissä päiväpukeissa; sammuin kahden päivän ilottelun jälkeen lähimmälle sohvalle.
b) Pelkissä alushousuissa: nukun jonkun, useimmiten miehen, kanssa saman peiton alla enkä saa muuten rauhaa TAI en edlleenkään uskalla luottaa kuukupin ja kehoni yhteistyöhön.
c) Täysipitkässä pitkahihausessa/-helmaisessa/-lahkeisessa yömekossa / yöpaidassa ja -housuissa; on taas niin kylmä TAI kaipaan jotain minkä sisään käpertyä eikö peitto tunnu tarpeeksi tiiviiltä ympärillä TAI en saa unta kun raajat liimautuvat toisiinsa ja kehoon ihon korkean kosteuden vuoksi.
d) Yöpaitulissa tai yömekossa tai yötopissa ja -shortseissa; olen vierailulla jossain tai joku on vierailulla luonani, enkä koe (tai siis vieras ei koe...) alasti nukkumista luontevana, tai mikäli tarkoitus on lopulta olla alasti hillun ensin jossain söpössä (baby-doll) yöpaidassa.

En muista montako yöpukua minulla on. Sanotaan arviolta viisitoista (lukuun ei ole laskettu niitä jotka on hankittu alkujaankin päiväkäyttöä varten, vaikka niskalapussa lukeekin että yövaate), jotkin kaksiosaisia.
Tarvitsen (käyttöä löytyisi) yhden täyspitkän mekon, yhden sloganillisen jätti t-paidan, yhden seksikkään mekon, yhden lyhyen ja yhden pitkän alaosan, yhden yläosan.
Minua ei ole koskaan kutsuttu pyjamapartyyn, kotona ollessani en yöpuvussa hengaa (koen sen epäkäytännölliseksi ja tarkoitukseen sopimattomaksi), käyn yökylässä tai kutsun jonkun ehkä kerran kuussa.

Joten, miksi kummassa kyseinen vaate vie kaapistani kokonaisen hyllyn? Yhtä voi pitää tulipalon varalta tyynyn alla, ja joskus on tosiaan tarvetta, mutta ottaen huomioon että meillä pestään pyykkiä päivittäin ja että voin pitää yhtä yövaatetta aika pitkään käytössä, en näe syytä hamstrata kaappia yöpukuja täyteen.

Onko jollakulla tarvetta?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.