IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Dyykkausta satunnaisotoksillaSunnuntai 27.11.2011 14:08

Meillä yhdyskunnan toinen osapuoli vie roskat. Sille on erinäisiä syitä, mm. se, että hän poistuu kämpästä useammin. Harvemmin myönnetty syy on se, että minä varmaan useimmiten toisin roskakatoksesta enemmän takaisin, kuin mitä sinne vien.

Eilen satuin kuitenkin paikalle. Ja mikä aarreaitta paperiroskapinomme onkaan: mukaan lähti parisataa arkkia (karkea arvio) valkeaa ja vihreää täysin käyttämätöntä A4-paperia, tuplaten kyseisiä värejä koossa A5, pinon verran "Bestellschein"-lomakkeita (käyvät suoraan esim kauppalistoiksi, toisaalta toinen puoli on tyhjä), käyttämätön muistilehtiö, Italian matkaopas vuodelta liira ja 60 (täysin aikansa elänyt, saksaksi tietysti, mutta Italiasta innostunut äitini, joka on taas uusio-opiskelemassa saksaa voi hyvinkin käydä käyttäjästä) sekä Weltatlas, jollaisia taloudessa on jo kaksi, mutta jonka voinkin siksi käyttää askarteluun.

Joulukorttitarpeet siis löytyivät (ja minä kun mietin jo ostamista, pyh), paperia riittää seuraavaan löytöön asti ja mikä oleellisinta, maailma pelastuu.

Roskakatoksesta ei ilmeisesti tosin saisi mitään hakea, eli piti tehdä se hamstraus kuin kautta rantain. Mikä on harmillista - tuo pino tyhjennetään aika ajoin, joten sinne jäi varmasti vielä sitä sun tätä käyttökelposta tästä lastista. Enkä käy tarpeeksi usein, ääh.

Aina ärsyttää, kun jää jotain käyttökelposta käyttämättä, kun joku roskistaa sen. Tulis kunnon lama ja katovuodet ja sota vielä päälle, niin tavaran arvo nousisi takaisin omalle tasolleen... toisaalta, sitten ei olisi minulle, mitä hakea.

Puolisoni on tosin jokseenkin harmissaan hamsteriluonnostani. On tosin sallinut jonkinasteisen keräilyn, kunhan kaikki mahtuu jonnekin, ja esim. laatikoiden ja ämpärien kohdalla edellinen käytetään enne kuin tuon uuden töistä.

Ps. Tuossa karttakirjassa on yhdellä sivulla maailman lippuja. Juuri pääsin sanomasta, että ensimmäinen Joulu kotoa poissa, kaikki traditionaaliset koristeet yms. joita kaipaa... meillä on siis isäni ja minun tekemä lippuketju maailman lipuista - jonka voin nyt replikoida, hieman pienemmässä mittakaavassa tosin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.