IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Kyllä minä niin mieleni pahoitinKeskiviikko 14.12.2011 16:51

...kun muutama henkilö kiiruhti bussiin suojatien yli, vaikka valo oli vielä punainen. Kyllä kuskilla pitäisi olla jonkinlainen vastuu näiden rikoksentekijöiden pysäkillejätöstä. Itse ainakin kuskina katsoisin aina silmä kovana lähisuojateiden suuntiin, että jos joku yhtään yrittää bussiin ehtiäkseen päin punaisia kulkea, odotan just siihen kun se on ovan kohdalla, pamautan oven kiinni, näytän kieltä ja kaasutan paikalta.

Seis rikollisten hyysääjille, kyllä kuskien todelliselle vallalle.

Itsehön en toki ikinä kulje punaisia päin. Eikä kyse edes ole siitä, vaan siitä, että tässä joku suoraan hyötyy sääntöjen rikkomisesta, ja vielä onnittelee itseään bussiin ehtiessään.

PS.
14.12.2011 14:41 <Sa[n]na> Minusta freeganismin ongelma on se, että vaikka se ei aktiivisesti teekkään negatiivista valintaa, se kuitenkin kannattaa sitä. Itse olen muotoillut esimerkin näin; minulla on kaatopaikkakuormasta pelastettu nahkatakki, joka tulee kestämään koko eliniän. Teoriassa tämä nahkatakki siis pienentää jätevuorta paitsi pysyttelemällä siletä poissa, myös ehkäisemällä uudet takkiostokset. Aika täydellistä, eikös vaan? Mutta kulkemalla nahkatakissa osoitan, että eläinten riistäminen omiin tarkoituksiin on
14.12.2011 14:43 <Sa[n]na> ok, että nahkatakki on hyvä ostos, ts. tavallaan mainostan nahkatakkia. Jos vielä joskus sattuisin olemaan valta-asemassa, mielipidevaikuttajana, minua matkivat hankkisivat mahdollisesti nahkavaatteen. Näin siis nahkatakkini lisää nahan käyttöä, eli ei lopulta olekkaan eläinystävällinen. Samalla tavalla se suklaakeksi, jonka valmistuksessa on riistetty eläintä jos toistakin, hyötyy suosiosta. Ai jaa, sä tykkäät näistä, no ostanpa vastakin tms. En itse seuraa mitään ideologiaa, en varsinkaan kirj
14.12.2011 14:45 <Sa[n]na> aimellisesti, mutta tätä olen pohtinut näin. Jos taas dyykkaat eineslihapiirakoita, etkä kerro saalista kellekään, vaan syöt ne oman kodin pimeydessä, eivätkä ne todella vaikuta esimerkiksi mielipiteisiisi, sitten kaikki ok.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.